First Previous 1 50 ... 74 75 76 77 78 79 80 ... 100 150 200 201  Next Last


A Vasas Plaket Euroleasing Férfi vízilabda csapat egyik főtámogatója bemutatkozik a szurkolóknak


Talán sok, talán kevés közös pontot lehetne találni e kiadvány két oldalán, mármint a cikkek szerzői és az azt olvasó szimpatizánsok között, de egyetlen dologban biztosak lehetünk. Minden kapcsolódó érintett életében központi szerepet kap a sport, a sport szeretete.

Mi, akik részeseivé váltunk egy klub életének, biztosan vérünkben hordozzuk a sportos életérzést. Szűkebb pátriárkánk berkein belül is akadnak komoly felkészülést és némi tehetséget igénylő helyzetek, ilyen lehet egy új gépsárkány kiválasztása és megvásárlása, legyen szó egyébként egy autószalon csillogóan szemkápráztató újdonságáról, avagy az autópiac gyanúsan tisztességes áron kínált megkímélt állapotú használt járgányáról.
Az MKB-Euroleasing 12 évvel ezelőtt kísérletet tett arra, hogy segítő kezet nyújtson mindazoknak, akik életük e szegmenségen is igyekeznek megvalósítani álmaikat, vagy egyszerűen csak olyan eszközre igyekeznek szert tenni, amely a lehető legjobban szolgálja napi életük logisztikai kihívásainak leküzdését. Az elmúlt években folyamatosan növekedő cég mindig igyekezett a piaci igényeket messzemenően kiszolgálni, épp ezért sorozatos innovációinknál fokozottan figyeltünk arra, hogy az újdonságok saját fejlődésünkön és partnereink minőségi kiszolgálásán túl ügyfeleink kényelmét is biztosítsák. Precedens teremtőnek bizonyult biztosítási alkusz csapatunk, a mai piac meghatározó szereplőjévé felcseperedett Eurorisk Kft megalkotása, ahol munkatársaink a biztosítási ágazat minden szegmensében ügyfeleink érdekeit képviselik, ha úgy tetszik, Nekik alkusznak. Gépjármű kereskedelmi és finanszírozási tevékenységünk és stabil piaci pozíciónk önigazolási pontja sikeres flottakezelő cégünk, az MKB Euroleasing Autópark Rt., akik munkáját üzleti partnereik, például a MOL Rt., a Westel, vagy a Danone Hungária töretlen bizalma minősíti, illetve gépjármű kereskedelmi ágazatunk, a Carnet Invest Rt, akik közel 400 munkatársuk segítségével elismerten minőségi szolgáltatást nyújtva adják a magyarországi gépjármű értékesítés 2%-át.
Cégcsoportunk és edzettségünk olyan láncolatot hozott létre, mely az autó megálmodásától, a személyes igények felmérésén és testre szabásán, a lehetőségek kibővítésén és a megfelelő biztonság megteremtésén keresztül egyenesen a megálmodott, vagy egy annál még személyre szabottabban tökéletes autó volánja mögé vezet.
Persze tudjuk, négykerekű segítőtársunk nem jelent végállomást vágyaink kielégítésében épp ezért, ismét egyedülálló módon, most új alapot teremtünk további terveinek megvalósításához. Az Euroleasing Személyi Kölcsön, a piacon található személyi kölcsönökkel szemben kedvező feltételekkel biztosít lehetőséget hitelfelvételre, hiszen ügyfelünk saját tulajdonában álló, tehermentes gépjárműje biztosítja annak fedezetét, hogy a klasszikus személyi hitelek kockázatait ne a kamatokkal kelljen ellensúlyozzuk. Gépjárműve tehát most újabb szolgálatot tehet Önnek, és így egyben nem várt örömöket okozhat családtagjainak, szeretteinek, feltéve, ha nem csupán néhány jó meccs költségeire fordítja a teljes megkapott összeget. Bár ki tudja, lehet, hogy a család is jól szórakozna, találkozzunk hát mind a következő klubeseményen. Mi ott leszünk!

www.euroleasing.hu

Vasas Lap


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown