First Previous 1 50 ... 79 80 81 82 83 84 85 ... 100 150 200 201  Next Last


Elnöki levél


Tisztelt Vasas Szurkolók!Ahogy közeleg az év vége, az ember általában megáll egy pillanatra és visszatekint az elmúlt hónapokra. Számba veszi a sikereket és a kudarcokat, összegzi a tapasztalatokat, ezáltal is erőt gyűjtve a következő időszakhoz.
Számomra különösen fontos volt ez az év, hiszen nem csupán egy elmúlt időszak mérlegét kell felállítanom, de az első évemet kell összegeznem a Vasas SC elnökeként.
Egy ilyen megtisztelő, de nagy feladatnak természetesen, - mint ahogy egyesületünknek is -, vannak nehézségei, én mégis azt mondom, hogy ha mindent bele kell helyeznem a mérleg serpenyőjébe, ez egy nagyon nehéz, de eredményes és szép év volt számomra és a Vasas család számára.
Sportolóink kiváló eredményekkel bizonyítják, hogy készen állnak az Athéni megmérettetésre, számos világversenyről tértek haza érmekkel. Női kézilabda és röplabda csapataink eredményesen kezdték a idényt és nagy reményekkel várjuk a küzdelmek végső kimenetelét.
Az Illovszky Stadionban újra játszik a Vasas labdarúgó csapata és ami talán még ennél is fontosabb soha nem üres lelátók előtt, hiszen szurkolóink kitartottak mellettünk a nehéz hónapokban is.
Póló csapatunkat több fórumon is Európa legjobb klubcsapatának kiáltották ki, eddig hibátlan eredménnyel vették az akadályokat a Magyar Bajnokságban illetve az Euroligában. Formálódik az egyesület, mint közösség is, hiszen folyamatosan érkeznek hozzánk a szurkolóink által kitöltött adatlapok és útjára indul az a kártyarendszer is, melynek köszönhetően reményeim szerint számos előnyhöz tudjuk majd juttatni azokat, akik bármilyen formában a Vasashoz tartoznak.
Honlapunk heti 7-8000 letöltése bizonyítja, hogy érdemes volt időt és energiát fektetni elkészítésébe, hiszen hasznos fóruma lehet az egyesület és a szurkolók közti kommunikációnak.
A nehézségek azért vannak, hogy megoldjuk őket, az eredményeinkre pedig legyünk büszkék együtt!

A Vasas Család valamennyi tagjának ezúton is szeretnék kellemes Ünnepeket és az ideinél is sikeresebb Újesztendőt kívánni!

Hajrá Vasas!


Markovits László
ügyvezető elnök
Vasas Lap


Hozzászólások (4 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown