First Previous 1 2 3 4 5 6 ... 50 100 150 200 201  Next Last


2004.09.22. - Új edzővel a Fradi ellen - Tamási Zsolt helyett Egervári Sándor lett a vezetőedző


A Pápa elleni 2-0-s vereség után, már érezni lehetett, hogy ez az újabb kudarc már komolyabb következményeket vonhat maga után. A mérkőzés után Tamási Zsolt és a szurkolók közötti beszélgetés ugyan békés hangnemben zajlott, ám az angyalföldi szimpatizánsok nemtetszésüket fejezték ki a csapat eddigi gyenge szereplése kapcsán. Ennek tükrében hétfőn megbeszélésre került sor a vezetők és az edző között. Végül a közös megegyezéssel történő szerződésbontásban állapodtak meg a felek.


Ezzel tehát egyelőre vége tért Tamási Zsolt munkássága a Vasasnál, ahol a sikeresnek mondható egyéves másodosztályú bajnoki és kupaszereplés után, egy kevésbé jól kezdődött idény következett. Egy győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel, a megszerezhető tizennyolc pontból mindössze négyet begyűjtve, a tabella tizennegyedik helyén áll a csapat.

A szurkolók elsősorban a lélektelen játékot kérték számon Tamásitól. Való igaz, abból a nagyfokú győzni akarásból, amely a másodosztályban jellemezte a csapatot, nem sokat láthattak viszont a szurkolók. A tavalyi évben több olyan mérkőzés is volt, amelyen az utolsó percekben szerezte meg a csapat a győzelmet, vagy az egy pontot (Kecskemét, Dabas, Kaposvár, Tatabánya).

Az új vezetőedző személyére nem kellett sokáig várni. Kedden kiderült ugyanis, hogy Egervári Sándor folytatja a szakmai munkát a XIII. kerületben. Csank János és Pintér Attila neve is a lehetséges utódok között szerepelt, végül az MTK korábbi trénere ülhet le a Vasas kispadjára. Az új edző debütálása már szerdán megtörténik, ahol Magyar Kupamérkőzésen a Tatabánya vendége lesz csapatunk, majd pedig szeptember 26.-án vasárnap a Ferencváros a soron következő ellenfél. Fölösleges hangsúlyozni, mennyire fontos lenne egy sikeres szereplés a Fradi ellen, mind játékos, vezetői, és szurkolói részről egyaránt. Nagyon sok múlhat a szurkolókon, akik eddig is kitartottak a csapat mellet, és vidékre is szép számmal kísérték el a fiúkat.


Vendégoldalon, László Csaba vezetőedző nem számolhat a sérüléssel bajlódó Bognár Zsoltra, és Huszti Szabolcsra.
A hazaiaknál, a pápai meccsen kiállított Tóth Andráson kívül Fűzi Krisztián játékára nem lehet számolni, térdműtéte után még nem harcra kész.

Zováth Jánosnak és a Vasas tábor régi nagy kedvencének Thomas Sowunminak nem lesz ismeretlen a Fáy utca, hiszen korábban mindketten magukra húzhatták már a piros-kék szerelést.
Legutóbb a két fővárosi rivális 2002 májusában találkozott utoljára bajnoki mérkőzésen a Fáy utcában, akkor gólnélküli döntetlen született.

Ez év áprilisában a Magyar Kupa elődöntőjében volt Ferencváros-Vasas párosítás, amely 2-1-es FTC sikert hozott. Az akkori gólszerzők közül Gera és Tököli már külföldön folytatja pályafutását, ám Bárányos Zsolt sincs már a Vasas keretében.

Azon a mérkőzésen egy olyan Vasast láthatott a közönség, amely küzdőszellemből, lelkesedésből és győzni akarásból maximálisan jelesre vizsgázott.
Ha abból a mérkőzésből erőt tudnak meríteni a játékosok, nem maradhat el a siker.
Itt a lehetőség a visszavágásra, élni kellene vele !!!
Szekrényes Gábor


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown