First Previous 1 50 ... 89 90 91 92 93 94 95 ... 100 150 200 201  Next Last


2004.09.30. - Villáminterjú Kósz Zolival


Több érdekes hír látott napvilágot Kósz Zolitól, Kósz Zoliról. Az egyik, hogy a BVSC kapusának - Nagy Viktornak - szerződtetése körül problémák vannak, illetve az, hogy Csita esetleg besegít a pécsi vízilabdásoknak a kapusposzton.

Úgy gondoltam, ezekről, és további aktuális dolgokról egyenesen őt kérdezem meg:

- Csita, akkor most mi a helyzet Nagy Viktor ügyében? A vizipolo.hu-nak azt nyilatkoztad, hogy a szerződtetése az ügyvédeknél dől el.

- Erről egyelőre nem szeretnék többet mondani. Eléggé kacifántos az ügy.

- A mai Nemzeti Sportban megjelent, hogy esetleg mégis védeni fogsz, igaz, a pécsieknél. Ez mennyire helytálló, és mennyiben érinti a Vasasnál betöltött pozíciódat?

- Mint tudod, Petővári és Ambrus nagyon jó barátaim. Ők kértek meg, szálljak be, és segítsek nekik Pécsen. Mivel nagyon szerteágazó a munkám a Vasasnál, így ezt elég nehezen tudom megtenni. Azonban, ha Pesten játszanak, és nem ütközik a munkámmal, akkor ígéretet tettem nekik, hogy segíteni fogok, és vízbe ugrok, de ezt még a Vasas szakosztályával is meg kell beszélnem.
Mint tudjátok, a válogatott most egy Roadshow-ra indul, és Pécsen is fognak játszani a jövő héten. Nagyon valószínű, hogy itt a pécsiek rendelkezésére fogok állni. Természetesen csakis akkor, ha a Vasasnál nem fog semmivel ütközni.

- Csita, mit vársz az Újpest elleni Magyar Kupa-meccstől?

- Természetesen továbbjutást várok. A vasárnapi meccsből nem szabad semmiféle következtetést levonni. Úgy gondolom, hogy a mai és a szombati meccs után mi leszünk a továbbjutók.

- És mit vársz/vártok tőlünk, szurkolóktól?

- Azt, hogy ahogy az elmúlt években, idén is minél nagyobb számban és hangerővel buzdítsátok a Csapatunkat. Higgyétek el, nagyon jó csapatunk lesz!

- Csita, köszönjük, hogy honlapunk rendelkezésére álltál.

-Ez csak természetes. Ígérem, ha bármi fontos dolog történik, akkor először a vasassc.hu-t -fogom tájékoztatni. HAJRÁ VASAS, ANGYALFÖLD!!!


Némó
(VDK)
Némó


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown