First Previous 1 50 ... 91 92 93 94 95 96 97 ... 100 150 200 201  Next Last


2004.10.04. - Rangadók a hétvégén


A hétvégén két mérkőzéssel folytatódik a vízilabda OB I-es bajnokság. Csapatunk, a Teva-VasasPlaket pénteken és szombaton is rangadót játszik.


Talán a pénteki meccs az igazi csemege, hiszen este 6-kor a Kőér utcában - az ősi ellenfél otthonában - a Domino-Honvéd lesz a vendéglátónk. Kemény összecsapásra van kilátás, hiszen a két csapat akárhogy is szerepel a bajnokságban, ez nekünk, szurkolóknak, az elmúlt évek okán igazi presztízsmérkőzés.

Ha csak a játékosállományt néznénk sokan egyből a Domino-t mondanák esélyesebbnek, ugyanis míg tőlünk távozott 3 athéni aranyérmes, addig ők erősödtek egy klasszissal, válogatottunk csapatkapitányával, Benedek Tiborral. Azonban az elmúlt hetek bizonyították, hogy csapatunkat abszolút nem szabad leírni. Sőt…

Először megnyertük a Magyar Kupát, majd az EL „halálcsoportjából” veretlenül jutottunk tovább. Ezek az eredmények magukért beszélnek.

Esélyünket egy apró dolog is növelheti: a kőér utcai uszodát - a felújítási munkákat követően - ezen a héten adták át, így a házigazdák még nem tudtak sokat ott készülni.

A mérkőzést a Sport1 csatorna, élőben fogja közvetíteni. Akik a helyszínen akarnak szurkolni, azok már megvehetik a jegyüket elővételben, a Kőér utcában, 1200 Ft-ért.

Másnap, azaz szombaton este 7-kor szintén egy rangadó vár ránk, ugyanis csapatunknak a sorsolás „szeszélye folytán” Egerben van jelenése. Annál az Egernél, amely erre az idényre jelentősen beerősített. Mi azonban már bizonyítottuk, hogy ők is a verhető kategóriába tartoznak, hiszen az MK döntőben sikerült nyerni ellenük. Most valószínűleg nehezebb dolgunk lesz, mert míg az Eger pénteken egy könnyed edzőmeccs jellegű mérkőzést játszik a Neptun ellen (ráadásul otthon), addig mi a Domino-val küzdünk meg.

Kérdés, hogy fiainkból mennyit vesz ki a pénteki presztízsmérkőzés. Ha megfelelően tudnak regenerálódni, akkor érzésem szerint Egerből elhozhatjuk a 2 bajnoki pontot, hiszen Gerendás Gyuri tanítványainak még nem volt lehetőségük komoly meccset játszani, és megfelelő edzőpartnert sem tudtak találni.

Természetesen mind a két találkozót megpróbáljuk a honlapon „élőben” közvetíteni.

Szurkoljunk együtt a fiúknak, és mind a két helyszínen zúgjon a HAJRÁ VASAS, ANGYALFÖLD!!!

Némó
(VDK)
Némó


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown