First Previous 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 50 100 150 200 201  Next Last


2004.11.10. - Vasas - Diósgyőr mérkőzés előzetes


Hétközi fordulóra kerül sor az Arany Ászok liga 13. fordulójában. Csapatunk a Diósgyőr gárdáját fogadja, mely a kezdeti rossz szereplés után egyre inkább kezd magára találni.


A Vasas vereséggel várja a találkozót, ugyanis Győrben 2-1-es vereséget szenvedett a csapat.

Borsodban sincs hurrá hangulat, köszönhetően a Nyíregyháza elleni hazai pályán elvesztett rangadónak.

Az angyalföldieknél mindenki egészséges és hadra fogható, a térdműtétéből felépült Füzi Krisztián is pályára léphetett az elmúlt fordulóban.

A vendégeknél a kapus Takács Tamás nem állhat Gálhidi György vezetőedző rendelkezésére, ezért a diósgyőri kaput jó ismerősünk, Kövesfalvi István őrzi. „Kavics” két bronzérmet is szerzett a Vasassal, és bár ellenfélként, de elmondása szerint örömmel tér vissza a Fáy utcába.

A Vasasnak roppant fontos lenne a három pont megszerezése, mert így tovább zárkózhatna a középmezőnyhöz, és leszakíthatná üldözőit. Ugyanakkor a Diósgyőr legutóbbi idegenbeli fellépésekor a jó erőkből álló Kaposvár otthonából hozott el három pontot. Pozitív jel lehet, hogy Ferenczi István immár hat gólos, Horváth Péter egyre jobban kezd beilleszkedni, és ha a Honvéd elleni produkciójukat meg tudják ismételni, akkor nem maradhat el a várva várt siker.

Egervári Sándor értékelte honlapunknak a győri összecsapást, és bizakodva tekint a szerdai mérkőzés elé is.

Mi lehet annak a rapszodikus teljesítménynek az oka, hogy szép hazai győzelmek után idegenbeli vereség következik?
A Győri vereség elsősorban azért következett be, mert nem tudtuk megismételni a Kispest elleni jó játékunkat. Jól kezdtünk, sőt a vezetést is megszereztük, de mivel több gyengébb teljesítmény volt a mérkőzés folyamán így nem elveszítettük sajnos a mérkőzést.

Összességben mi lehet az idegenbeli negatív szereplés oka?
Elsősorban, mert nem tudjuk a mérkőzés döntő részében ráerőltetni akaratunkat idegenben az ellenfélre.

A Diósgyőr ellen tervez-e esetleg más taktikát mint eddig?
Bajnokság közben nagy változtatásra lehetőségem nem volt, így ezt most sem teszem, de nagyon remélem, hogy hasonló jó játékot tudunk produkálni, mint amilyen a legutóbbi hazai mérkőzésünk volt.

Mely tényezők kellenek ahhoz, hogy három pontot szerezzünk szerdán?
Egy zárt védekezést kell feltörnünk vállalkozó játékkal és mindezt úgy, hogy az ellenfél kontráit csírájában kell elfojtanunk.

Gálhidi György, a vendégcsapat vezetőedzője szerint csapata nem feltett kézzel érkezik Angyalföldre.

Rendkívül nehéz mérkőzésre számítok, ugyanis a Vasas feltétlen ki akarja javítani győri botlását. Hazai pályán nagyon erős, masszív csapat, ezért tartanám nagy fegyverténynek a pontszerzést. Mi egy jó mérkőzést játszottunk az elmúlt fordulóban a Nyíregyháza ellen, sajnos rengeteg helyzet maradt kihasználatlanul. Szervezett játékkal, gyors kontrákkal lehet keresnivalónk a Fáy utcában.

A várható kezdőcsapatok:

Vasas: Posza – Molnár Z., Plókai, Tóth A., Gaál – Rósa H., Ködöböcz, Kovrig, Schultz – Ferenczi, Horváth P.

Diósgyőr: Kövesfalvi – Mogyorósi, Horváth T., Máté P., Hornyák – Sipeki, Katona, Vitelki, Virágh A. – Tisza, Egressy

Szekrényes Gábor
Szekrényes Gábor


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown