First Previous 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 50 100 150 200 201  Next Last


2004.11.11. - Vasas-Diósgyőri BFC 3:1


VASAS: Posza – Molnár Z., Plókai, Tóth A., Gaál – Weitner, Szanyó, Ködöböcz, Rósa H. – Ferenczi, Horváth P.


DIÓSGYŐR: Kövesfalvi – Mogyorósi, Horváth, Máté, Hornyák – Katona, Vitelki, Sipeki, Virágh A., Egressy – Tisza

CSERE: Tóth A. helyett Vass, Weitner helyett Kovrig, Ferenczi helyett Bardi, Egressy helyett Mogyoródi, Tisza helyett Polyák, Katona helyett Belényesi

SÁRGA LAP: Máté, Ködöböcz, Hornyák, Horváth T
GÓLSZERZŐ: Horváth P a 18. percben, Ferenczi (11-esből) a 62. percben Molnár Z. a 69. percben, Vitelki a 75. percben
KIÁLLÍTVA: Horváth T. (második sárga lap)

A mérkőzés előtt fogadkoztak az angyalföldi játékosok, hogy mindenképpen a Fáy utcában akarják tartani a három pontot. Ennek megfelelően kezdték a mérkőzést a piros-kék fiúk, mezőnyfölényben játszottak, ám ez meddőnek bizonyult. Vendégoldalon rengeteg szabálytalanság és rossz belépő jellemezte a borsodiakat. A 18. percben azonban az első lehetőséget kihasználták a hazaiak. Rósa Henrik remek beadását, Horváth Péter senkitől sem zavartatva, tíz méterről fejelte a jobb felső sarokba. A Diósgyőr szinte semmi veszélyt sem jelentett Posza kapujára, Tisza Tibor fejesén kívül nem forgott veszélyben a hazai kapu.

Közben Sápi Csaba játékvezető téves, és néha következetlen ítéleteivel hergelte mindkét fél szurkolóit. Gálhidi György szemmel láthatóan kontrákra rendezte be csapatát, ám ebből az első félidőben vajmi kevés valósult meg.

A második játékrész szintén Vasas fölényt hozott, ami góllá is érett. Weitner remekül tört be a tizenhatoson belűre, de Horváth Tibor buktatta, amiért sárga lapot kapott, de mivel ez volt a diósgyőri hátvédnek a második figyelmeztetése, idő előtt elhagyta a pályát. A megítélt büntetőt Ferenczi, a balra vetődő Kövesfalvi mellett, a jobb sarokba lőtte.

Lúd legyen kövér alapon tovább rohamozott a Vasas, a már tíz emberrel játszó Diósgyőr ellen, és egy remek találattal növelte előnyét. Molnár Zoltán kísérte a támadást a jobb oldalon, a Horváth Péter által visszatett labdával egészen a tizenhatosig robogott, majd ballal a bal alsó sarokba helyezett. Nem maradt el azonban a szépítő gól a vendégek részéről, Virágh jobb oldali szabadrúgása egyedül találta a kaputól 6 méterre álló Vitelkit, aki köszönte szépen, és a kapu jobb oldalába fejelte. A mérkőzés végére, még egy óriási Ferenczi helyzet maradt kihasználatlanul, így az eredmény már nem változott. Összességében a Vasas teljesem megérdemelten szerezte meg a győzelmet, a kevés ellenállást tanúsító Diósgyőr ellen.

Egervári Sándor a Vasas vezetőedzője:
Helyenként jó játékkal sikerült megszerezni a győzelmet, ami köszönhető volt a második félidőbéli lendületes játékunknak. Az ilyen mérkőzéseket feltétlenül hozni kell ahhoz, hogy a középmezőnyhöz tudjunk felzárkózni. Játékban van mit javulnunk, de remélem, hogy a hátralévő mérkőzéseken szebbé tudjuk tenni eddigi teljesítményünket.

Gálhidi György, a Diósgyőr vezetőedzője:
Gyáván és hitehagyottan futballoztunk, ami rejtély számomra. A második félidőben a kiállítás és a tizenegyes eldöntötte a mérkőzést. Gratulálok a Vasasnak.

Így látták belülről
Molnár Zoltán:

Rá tudtuk erőltetni játékunkat a Diósgyőrre, és főként ennek volt köszönhető a győzelem. Pozitívum, hogy nekem is sikerült betalálnom egy remek akció végén. Azon leszünk, hogy Székesfehérváron javítsunk idegenbeli mérlegünkön.

Horváth Péter:
Nagyon fontos győzelmet arattunk, bár riválisaink is nyertek, mi le tudtuk szakítani üldözőinket. A hátralévő két mérkőzésen a lehető legjobb szereplésre törekszünk.

Gaál László:
Az első félidőben egy gyors góllal megfogtuk az ellenfelet, és ez döntőnek bizonyult. Ha jobban koncentrálunk, több góllal is nyerhettünk volna. Kellett ez a győzelem, mert a rosszul sikerült győri mérkőzést feledtetni akartuk. Sikerült is ezzel a győzelemmel.
Szekrényes Gábor


Hozzászólások (2 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown