First Previous 1 50 100 ... 122 123 124 125 126 127 128 ... 150 200 201  Next Last


2004.11.18. - Ismét padlóra kerültünk Uniqa-Vasas-Váci NK 28-30(16-18)


Fáy utca 400 néző


V.: Dobrovits, Tájok

VASAS: Szemencsenko 1 – Böde 2, Tomori 1, Ábrahám 4,, Őri A. 7(2), Koroknai 2, Horova 9(3)
Cs.: Triffa, Pásztor R.(kapusok), Szélesi, Povázsay 2, Stiener, Simon, Blaskovits
Edző: Köstner Vilmos

VÁC: Gridnyeva – Berta 3, Hornyák 2, Farkas 1, Moszkovaja 4, Ilyés 1, Patru 4
Cs.: Juhász (kapus), Mátyás 15 (8), Rezi
Edző: Vura József

Hétméteresek: 6/5 ill. 9/8
Kiállítások: 10 perc ill. 8 perc

Gyors gólváltásokkal kezdődött a találkozó, ami azt eredményezte, hogy egyik csapat sem tudott elszakadni a másiktól. Váci gólra angyalföldi találat volt a válasz, és ez szintúgy fordított felállásban. Feltűnő volt, hogy a vendégek akciói rendre góllal fejeződtek be, ezzel szemben lányaink erejét jobbára az emberhátrányok kivédekezése őrölte fel. Szinte minden mérkőzésen csapatunk kénytelen többször is kettős emberhátrányban játszani, és ez a mostani összecsapáson is bebizonyosodott. Ennek ellenére a hazai piros-kék lányok nem adták fel akkor sem, mikor a félidő felénél három góllal elhúzott a Vác, sőt, a 23. percben ötgólos hátrány sem szegte kedvüket. Elsősorban Horova és Őri góljainak köszönhetően megkezdték a felzárkózást, és a hölgyek 16-18-as eredménnyel vonulhattak pihenőre.

A második félidőben szintén a gólra gól elvet alkalmazták a csapatok. Nem csökkent a két-háromgólos különbség, a Vasas nem engedte elmenni ellenfelét. Köstner mester nem igazán lehetett elégedett kapusai teljesítményével, ugyanis mindhárom, ezen poszton bevethető játékosát is pályára küldte-kevés sikerrel.

A végjáték sok izgalmat tartogatott, ugyanis a Vasas felzárkózott egy gólra, ám a koncentrálás és az összpontosítás hiánya miatt elmaradt a pontszerzés.

A Vác, főként Mátyás Auguszta góljai révén vitte el a Fáy utcából a két bajnoki pontot. A volt válogatott átlövő végig tarthatatlan volt, akcióból és hétméteresből rendre betalált, a mérkőzésen összesen tizenöt találatig jutott.

Sajnos az angyalföldi lányok a Kőbánya-Spartacus után újabb fontos mérkőzésen maradtak alul, ezúttal is két góllal.


Köstner Vilmos:
Sajnos, amíg a fontos mérkőzéseken rendre alulmaradunk, addig csak a táblázat alsó felében maradunk.

Vura József:
Nagy öröm, hogy sok egy-két gólos idegenbeli vereség után végre nyertünk. Szorosan ugyan, de végig vezettünk, és akcióinkból rendre gól született és ez döntött. Ugyanakkor tudtam, hogy ilyen nehéz mérkőzés lesz, és ez be is bizonyosodott.
Szekrényes Gábor


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown