First Previous 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 50 100 150 200 201  Next Last


2004.11.25. - Bp.Honvéd-Vasas 1:0 (1:0) A kupában alulmaradtunk


A találkozón érezhető volt, hogy a Honvéd revánsot akar venni, a bajnokságban elszenvedett nagyarányú vereségért. Ennek szellemében agilisabban és motiváltabban kezdtek a hazaiak, többet birtokolták a labdát, ám a meddő mezőnyfölény kiharcolásán kívül a mérkőzés első felidejében nem tudták a Vasasra erőltetni akaratukat. Szili Attila szervezte a Honvéd játékát, sokat mozgott, érezhető volt, hogy fűtötte a bizonyítási vágy ellenünk.


Az első komolyabb helyzetben kisegítette csapatunkat a kapufa, ugyanis Vén beadását Csobánki bólintotta a lécre. Nem maradt el az angyalföldi válasz sem. Horváth Péter szerzett harcosan labdát Vámositól, középre adását Rósa lőtte mellé.

A félidő vége egyértelműen a vendéglátók fölényét hozta, ami a 40. percben góllá érett.
Szili tíz méterről leadott lövését Posza még bravúrral kiütötte, de az érkező Vadócz becsúszva a hálóba továbbította a labdát.

A második félidőben szintén a kispestiek irányították a játékot, s már ekkor látszott, hogy a piros-kék fiúk ma nem fognak tudni betalálni az ellenfél kapujába. Ezt az elméletet igazolni látszott, hogy Tóth András megkapta második sárga lapját Fábián játékvezetőtől, melynek következtében tíz emberrel kényszerültünk harcba indulni az egyenlítésért. Érdekes módon a kiállítás, mintha a hazaiakat zavarta volna meg, a csapat támadott, ám ezekben kevés átütő erő volt, és egy Ferenczi helyzeten kívül sajnos többre nem futotta.

Végeredményben, a Honvéd továbbjutása megérdemeltnek mondható.

Bosszantó ez a kiesés, mert a bajnokságban sem szerepel az elvárásoknak megfelelően a csapat, és most a kupából való botlás ezt a mérleget tovább rontja.

Az őszi szezon utolsó fordulójában az MTK csapatát fogadjuk. Csak remélni tudjuk, hogy a csapat szép búcsúval zárja az idei küzdelmeket.
Szekrényes Gábor


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown