First Previous 1 50 100 150 ... 153 154 155 156 157 158 159 ... 200 201  Next Last


2005.01.24. - Nyári Virág interjú


Nyári Virág interjú!Virággal a BSE meccs után beszélgettem!


Vakond: BSE meccs? Minek tudható be ez a különösen fájó vereség? Virág: Sajnos a sok sérült rányomta a bélyegét erre a meccsre, illetve még szerencsénk sem volt.


Vakond: Milyen helyezést vársz az alapszakasztól? Virág: Az első két hely valamelyikét jó lenne megszerezni de ez nagyon nehéz lesz.


Vakond: Szerinted van-e esély arra, hogy a Vasas újra bajnok legyen? Virág: Természetesen igen!


Vakond: Nagy teher van a játékosokon és nagyon sok fiatal játékosunk van, szerinted feltudják ezt a nyomást dolgozni? Virág: Nagyon nehéz lesz ez de már a jóval összeszoktabbak mint tavaly és szerintem sikerülni fog ez nekik.


Vakond: Szurkolóként szeretném azt megkérdezni, hogy látjátok-e hatását az aktív szurkolásnak itthon és idegenben egyaránt? Virág: Igen ez nagyon jó érzés, hogy ennyien álltok mellettünk és örülök annak, hogy egyre többen lejöttök idegenbe is!


Vakond: Azt hiszem, hogy most az összes szurkoló nevében beszélhetek, hogy a december végi szurkoló-csapat találkozó sokat jelentett nekünk, hogy közelebb kerülhettünk „imádott csapatunkhoz” és közvetlenül elbeszélgethettünk mindenkivel. Szerinted lesz, lehet-e még ennek folytatása? Virág: Természetesen lehet és akár nem csak évente szilveszterkor hanem a szezon végén is!


Vakond: Milyen érzés a csapat egyik vezéregyéniségének lenni? Virág: Nem mondom, hogy vezéregyéniség vagyok azzal ellentétben, hogy amit mondok azt tiszteletben tartják és elfogadják.


Vakond: Minap a Nemzeti Sportban lehetett olvasni, hogy Neked rosszul esett az, hogy még nem kaptad meg az év játékosa címet. Szerinted van még erre reális esélyed? Virág: Nem rosszul esett, csak az még hiányzik a pályafutásomból. Nincs már rá esélyem de, én azt hiszem, hogy annak örülnék a legjobban, hogy 2006-ban újra a Tészta kapja meg mert általában ezt a címet bajnokcsapatból választják és ez azt jelentené, hogy a Vasas nyerte a bajnokságot.


Vakond: Szintén ott lehetett olvasni azt, hogy a sport mellett még egy irodában vagy osztályvezető, illetve nem felejthetjük el azt sem, hogy van egy kislányod is. Nem nehéz ezeket összeegyeztetni? Virág: Nem osztályvezető vagyok hanem irodavezető, de jó lenne !! És van egy aranyos párom is! Nagyon nehéz ezt összeegyeztetni van úgy mikor munkából jövök edzésre és csak utána megyek haza akkor bizony úgy 23 óra előtt nem érek haza és még vásárolnom is kell illetve a szülői feladatokat is el kell látnom, mivel a párommal még nem egy helyen lakunk. (Virág még itt megjegyezte, hogy reméli, hogy nem lesz ez már így sokáig és minél előbb összeköltöznek! Én szurkolok nektek!)


Vakond: Hallottál már, esetleg láttad is már a www.kiralynok.fw.hu web oldalt? Mi a véleményed róla? Virág: Még nem hallottam róla de első dolgom az lesz mikor hazamegyek, hogy megnézem.


Vakond: Mit vársz a Kecskemét elleni meccstől? Virág: Én azt hallottam, hogy elégé félnek tőlünk és a rájátszásban is minket szeretnének elkerülni. Úgyhogy minden esélyünk megvan a győzelemre és a 3 pont begyűjtésére.


Vakond: Akkor most egy szurkolói kérdés Réztől: Neked jelent-e valami pluszt az, hogy a Vasasban játszhatsz? Virág: Természetesen igen mert én már akkor is a Vasas játékosa voltam amikor még nem is volt Vasas a neve (NIM SE). Illetve amikor elmentem a klubtól akkor mindig ide jöttem vissza!


Vakond: A kislányod is röpizik, látod őt olyan tehetségesnek mint amilyennek Te voltál? Virág: Nem emlékszem, hogy én milyen voltam de neki is minden esély meg van! Még csak 13 éves de már 180cm és már serdülő válogatottba is behívták aminek nagyon örülök és nem is az ő korosztályába hanem az eggyel nagyobbakhoz, nyilván a magassága miatt. Ezen kívűl "szép nagyokat" üt. Ugyan még meg tanulnia, hogy ne "kapja fel a vizet" olyan könnyen, illetve fogadja el azt amit az edző mond akkor is ha nem ért vele egyet azonnal.


Vakond: Kívánom nektek sok sikert és legyen meg az a bajnoki arany!!! Virág: Köszönjük szépen és remélem ez Veletek sikerüni is fog!

Erdős Levente


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown