First Previous 1 50 100 150 ... 154 155 156 157 158 159 160 ... 200 201  Next Last


2005.01.25. - A dupla dupla


A dupla duplaTegnap este Kecskeméten újra megtörtént az, ami a Folyondár utcában az elmúlt hét péntekén.


Felnőtt csapatunk alulmaradt míg a juniorok lemosták ellenfeleiket a pályáról.


A meccs rövid krónikája:  • határozottan jobbak voltunk mint a BSE ellen

  • vesztettünk

  • Anita 27-et vágott, Gabesz és Orsi is remekelt

  • mindez kevés volt.

Picit leültünk, picit völgyében a hullámnak megmutattuk a világnak, hogy ez a csapat is verhető, picit fájó volt. Szomorúan üldögéltünk, fogadtuk a baráti szót a kecskeméti drukkerektől és vártunk. És megkaptuk, Vatai Gabesz közeledett, kezében a kecskeméti finomsággal, amivel szülei örvendeztették meg a lányokat, és mindenkit aki csüggedni látszott. Csak ennyit mondott: „Minden rendben lesz, ez semmit nem jelent, megnyerjük, elsők leszünk!”. Imádtuk eddig is, mindig ott volt, meghalt a pályán, tartotta magát és a csapatot, na de most… KÖSZÖNJÜK GABESZ!


Aztán szép lassan szivárogtak lányaink kifelé az öltözőből, egy két jó szó tőlünk, a lógó orrúaknak, és viszont. Barbi cirógatta meg a lelkünk egy két szóban, és persze a MI Virágunk sem ment el mellettünk szó nélkül. Hát mi van itt, minket kell bíztatni?! Na elég!


És jöttek a juniorok, és megint mint annyiszor csak egy csapat volt a pályán. Szépen lassan belelendültek és belelendültünk. És lám csodát, a hangulat visszajött, a meccset hozták. Na akkor mi is itt a baj kérem?!


Eger. Egy szó, egy város, egy aprónak tűnő akadály és újra itt lehetünk. Menni kell tehát menni fog. Aztán visszavágunk és kezdetét veszi a menetelés. Mert:


„A VASAS győzni fog álé,


Bajnokok leszünk álé,


A kupát elnyerjük álé!”


És végül, ahogy láthatnánk és ahogy látjuk:


- vesztettünk - kit érdekel? eddig nyertünk


- na de kétszer - na és? hullámvölgy után jön a fellendülés, ez egy szükséges rossz


- csak a harmadikok vagyunk - aztán? talán elfelejtettük, hogy az első hely alatt is vannak csapatok?


Kecskemét a kupában, Nyíregyháza a bajnokságban várja, hogy megszokott esélyeikhez méltóan verve távozzanak a Folyondár utcai csarnokból. Ki néz, ki nézhet hátrafelé ilyenkor? Mi már fél órával a meccs után csak előre néztünk, két órával utána már Egerre szervezkedtünk, ma… hát ma meg bizton tudjuk, hogy számunkra nincs vesztes meccs, nincs és ezért nem is lesz! És TI?

Tóth Szabolcs & Szatmári Zsolt


Hozzászólások (2 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown