First Previous 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 50 100 150 200 201  Next Last


2005.01.29. - Szombaton a Rimaszombat ellen


Szombat délelőtt lejátszotta harmadik edzőmérkőzést a Vasas csapata. Az ellenfél immár harmadik alkalommal a szlovák Rimaszombat csapata volt.Korábban már kétszer találkoztak a csapatok ilyen alkalomból és eddig mindig csapatunk került ki győztesen a párharcokból.


A találkozó első félidejében a Posza-Molnár Z.,Plókai,Janjics, Gaál-Adnan, Rósa H., Ködöböcz, Ardrian- Horváth P., Gyánó összetételű csapat gondoskodott arról, hogy a kilátogató szurkolók ne fagyoskodjanak a hidegben. Erről, az egyik Svájcból érkezett próbajátékos Adrian már a találkozó elején gondoskodott, egy remek lövéssel vette be a szlovák kaput.


Csapatunk ötletes, szemre is tetszetős akciókat vezetett. Rósa Henrik sokat mozgott a középpályán, Horváth Péter végig erőszakosan futballozott, aminek meg is lett az eredménye. Labdát szerzett az ellenfél tizenhatosánál, majd kihagyhatatlan helyzetbe hozta Gyánót.


Nemsokkal a félidő előtt, újfent a Vasas frissen igazolt régi-új csatára egy remek csúsztatással növelte csapata, és saját góljainak számát. Fordulás után szóhoz jutott Füzi, Vass, Baranyai, Kovrig, Szanyó, Weitner és Nagy László is. A vendégcsapat ugyan a szépítő gólt megszerezte, de az angyalföldiek győzelme egy percig sem forgott veszélyben.


Az újabb gólok helyett a szabálytalanságok játszották a főszerepet. Rengeteg durva belemenés tarkította a második játékrészt, és bizony a játékvezetőnek a sárga lapot többször is elő kellett vennie.


Összességében jól szolgálta a felkészülést ez a mérkőzés, amely újabb alkalmat adott a csapat összecsiszolására.

Szekrényes Gábor


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown