First Previous 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 ... 50 100 150 200 201  Next Last


2005.01.29. - Bemutatjuk új szerzeményeinket


Bemutatjuk új szerzeményeinketFerenczi István távozás után a Vasas szurkolók joggal várhattak valakit, aki pótolni tudja. Sok név forgott abban a bizonyos kalapban, mígnem ez a kalap egészen Zala megyéből „dobta ki” a nevet.


Gyánó Szabolcs nem lehet ismeretlen Angyalföldön. Saját nevelésű játékosként a 2001/2002-es bajnokságban mutatkozott be piros-kék színekben, és rögtön első mérkőzésén, a Kispest ellen góllal debütált. Mint ismeretes ebben a szezonban esett ki csapatunk, majd később a megszűnés következett. Ekkor igazolt Zalaegerszegre Szabolcs, ahol gólerős, agilis játékával hívta fel magára a figyelmet. Visszatérésének egyik oka, a ZTE-nél kialakult gazdasági helyzet, de hogy valójában miért is tért vissza, azt most megosztja velünk.


Régóta vártam már erre, hogy visszatérhessek Angyalföldre. Már korábban is felvetődött a nevem, és nagyon örülök, hogy erre most sor került.


Most, hogy újra piros-kékben vagy, a Vasas szurkolók jó játékot és gólokat várnak tőled. Jogos az elvárásuk?


Azon leszek, hogy játékommal megfeleljek mind a vezetőknek, mind a szurkolóknak. Ugyan nincs könnyű dolgom, mert csatárposzton nagy konkurencia van a csapatba kerülésért, de természetesen be szeretném magam verekedni a kezdőbe, hogy játékommal hozzá járulhassak ahhoz, hogy minél feljebb kerüljünk a tabellán.


Te, mint régi-új játékos, milyen fogadtatásban részesültél?


Szeretettel fogadtak. A csapatból mindenkit ismerek, mert vagy egymással, vagy egymás ellen már játszottunk korábban.


Mit gondolsz, mennyire segítheti pályafutásodat, hogy ismét nálunk játszol?


Remélem, hogy itt képes leszek megújulni. Ezzel együtt el kell mondanom, hogy Zalaegerszegen is nagyon jól éreztem magam, de itt új erőre kapva szeretnék minél jobban játszani.


 


 


Nyíregyháza, Dunaferr, Ferencváros. Bal lábas, nagy munkabírású, több poszton bevethető játékos. Ezeket az információkat hallva, a labdarúgás berkeiben jártas szurkolóknak biztos, hogy felötlik Kiss György neve. Ezentúl azonban, ha róla készítenek statisztikát, akkor a ”klub” rovatba, már a Vasas csapatának neve is felkerül.


Milyen érzésekkel érkeztél a Vasashoz?


Nagyon pozitív kép alakult ki bennem, kellemes csalódásként éltem meg, hogy ide kerültem. Sanyi bácsit (a vezetőedző) már régóta ismerem, dolgoztam is vele korábban, ez is közre játszott abban ,hogy ide igazoltam. Több játéklehetőséget szeretnék kapni, mint korábbi klubomban. A gyengébb őszi szereplés miatt, most nagy az elvárás a csapattal szemben.


Te miként látod, mi lehet a kulcsa annak, hogy a Vasas eredményesebben szerepeljen tavasszal?


A keret változásokon ment keresztül a téli szünetben, ezért mindenképpen idő kell, hogy összeszokjunk. A szakmai és a gazdasági háttér mindenesetre adott, és megnyugtató dolog. Csak a futballra koncentrálva, úgy érzem, sikeresek leszünk.


Milyen kép alakult ki benned a Vasasról, amikor még nem nálunk játszottál?


Még a Nyíregyháza színeiben épp a Vasas ellen mutatkoztam be az első osztályban. Azt hallottam, hogy itt családias a hangulat, és nagyon örülök, hogy ezt személyesen meg is tapasztalhattam.


Akkor tehát kijelenthető, hogy érdemes volt átköltöznöd a XIII. kerületbe!


Igen. Innentől kezdve csak rajtam múlik, hogy be tudom-e verekedni magam a csapatba. Ugyanakkor megjegyezném, hogy nagyon jó volt a Ferencvárosban is , szerettem a társakkal együtt lenni, játszani de váltanom kellett.

Szekrényes Gábor


Hozzászólások (2 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown