First Previous 1 50 100 ... 104 105 106 107 108 109 110 ... 150 200 201  Next Last


2005.01.31. - Kettős győzelem szombaton! - Szurkolói beszámoló


Kettős győzelem szombaton!Először a szurkolók kedvéért előre hozott kézilabda mérkőzést látogattuk meg!


Öröm volt látni, hogy szombat kora délután ennyien betartották az ígéretüket és mintegy 20-25 hangos Vasas szurkoló tette tiszteletét a Fáy utcai csarnokba.


Volt is szurkolás rendesen.


A hangunkat 2 dobos is kísérte.


A csapat ezt meghálálva rögtön magához vette a kezdeményezést (bár az első gólt a Pécs együttese szerezte) és a mi javunkra fordította a meccset.


Azt azért szomorú volt látni, hogy egy ilyen fontos meccsre egyetlen egy pécsi szurkoló sem érkezett a csapattal!


Időről időre egyre jobban látszott, hogy ma jobbak vagyunk, mint az ellenfelünk. A csapat szerezte a fontosabbnál fontosabb gólokat és elsősorban a remek a kapusteljesítményünknek köszönhető, hogy folyamatosan növeltük az előnyünket!


Az első 30 perc magabiztos Vasas vezetést hozott! (18-11)


Aztán a második félidőben folytatódott a csapat remek teljesítménye és egyoldalú mérkőzés alakult ki. Téves bírói ítéletek tarkították ezt a játékrészt, de ez sem zavarta meg a lányokat. Aztán máris tíz volt közte, amit ezután még növelni is tudtunk.


5 perccel a végső dudaszó előtt Steiner Szilvi megkapta a harmadik 2 percét és cserével végleg el kellett hagynia a játékteret. A szurkolók vastapssal díjazták a remek teljesitményét!


Felhangzott a szép volt lányok kiabálás és állva tapsolt mindenki! A lányok a végén kijöttek, megköszöni a szurkolást, ami nekünk nagyon jólesett!


Én már csak azt nem értem, hogyha ennyivel jobbak vagyunk a pécsieknél, akkor, hogy tudtunk tőlük idegenben kikapni? Na nem baj a múlttal nem szabad és nem is kell foglalkozni mindíg a következő meccsre, kell gondolni!


Szép volt lányok!


A mérkőzés után egyből indultunk a Komjádi uszodába ahol a vízilabda csaptunk, fogatta egy ki-ki meccsen az Eger együttesét! Úgy félórával a kezdés előtt értünk oda ahol már több szurkolótársunk is jelen volt: hát hol máshol, mint az uszoda melletti kocsmában!


Elfogyasztottuk a jól megérdemelt folyékony kenyerünket és már is indultunk be a mérkőzésre! Beérve a lelátóra örömmel láttuk, hogy mint egy 20-25 fiatal egri is érkezett, akik már mondjuk úgy elég „spicces” hangulatban, dobbal buzdították a csapatukat.


2-3 drapit is kiraktak Hát volt hangjuk rendesen!


Mérkőzés kezdete előtt 5percel már hozzánk is megérkezett mindenki, és majd 40-en kezdtük buzdítani a csapatunkat! Felhangzott a „Hoz egy sört” című nótánk, amit a vendégek edzőjének Gerendás Györgynek küldtünk! Egész jó kis hangulat volt, mondjuk ez megszokott dolog nálunk egy létfontosságú mérkőzésen!


A papírforma sima egri győzelmet jósolt ugyanis mi mintegy 21órával ezelőtt játszottunk a Honvéddal egy rangadót ugyanitt, míg az Eger az utolsó helyen álló Szent István Egyetem csapatát fogatta! Mi sajnos kikaptunk, míg ők egy még edzőmeccsnek sem mondható párbajt vívtak, ahol könnyedén győztek.


Az első negyedben mi hoztuk el a labdát, bár a támadásból nem született gól! Mind két csapat idegesen játszott és ez azon is látszott, hogy 4 és fél percig egyik a csapat sem talált a hálóba! Majd megtört a jég és Mátyás Zoli bombagóljával megszereztük a vezetést, és nem sokkal utána Steimetz Ádi jelezte, hogy nem viselt meg minket a Dominó elleni zakó. Az első negyed 2-0-ás vezetést hozott.


Aztán a második játékrészt ott folytattuk, ahol abbahagytuk és ismét a mi Ádink jelezte, hogy nem kell félni és egy pazar, ejtéssel, csapta be az egriek olimpiai bajnok kapusát Szécsit! (aki tegyük hozzá, hogy remekül védett végig az egész meccsen) majd aztán a fiatal játékosunk Kállay Márk szerzett gólt.


Ezt már az egri szurkolók sem bírták idegekkel és a csapatuk bíztatása helyett inkább velünk, kezdtek el foglalkozni előbb mutogatással majd aztán "át"kiabálással!


Persze minket sem kellet félteni és rögtön ment erre a válasz!


A térfélcsere után következhetett a 3. negyed ahol már a jól megszokott koreográfia volt, Vindisch Feri elhozta a labdát, majd Kállay előnyből talált a vendégek kapujába.


Itt már az egyik vendég szurkoló végleg elvesztette a tűrőkepeségét és úgy döntött, hogy megpróbál átjönni hozzánk, de ezt a leleményes biztonsági őrök észrevették, és visszaterelték lelátóra, ami után egy kis lökdösődés alakult ki.


És, hogy még jobban felidegesítsük a vendégszurkolókat Kelemen fülelt le egy egri támadást, amiből megúszhatott és Szécsi mellett a kapuba bomázott! Itt már 6-0! 


Aztán 3. negyed vége előtt mindenki meglepetésére Czigány lőtt a Vasas hálójába. De, "nehogy elbízzák magukat" ismét Steinmetz ejtette át Szécsi feje fölött a labdát! 7-1-el fordultunk!


Aztán a 4. negyedben az egriek magukra találtak és most ők hozták el a labdát. Itt már kiengedtek a fiúk, és már nem törekedtek a gólszerzésre, bár így is lőttünk 2-őt Vindisch révén, igaz kaptunk is négyet. De hát kit érdekel ez 6 gólos vezetésnél!


A vége 9-5 lett nekünk! Azt hiszem erre senki nem gondolt, hogy ilyen könnyen legyőzzük az Eger együtesétt!


Ünneplés közben még egy Hajrá BVSC is elhangzott! A fiúk a meccs végén kijöttek pacsizni!


Gondoltunk egyet, és ha már ennyien elkísérték a csapatukat az egri szurkolók, felhangzott tőlünk egy „szép volt fiúk” kiabálás, amit a vendégektől 2-en tapssal jutalmaztak. Sajnos a többiek egy énekkel reagáltak, aminek a lényege az volt, hogy úgysem lesztek bajnokok! Hát ez nem volt szép tőlük!


Tehát a szombatot kettős Vasas siker koronázta meg!


Szép volt fiúk, és persze szép volt csajok!!!!


HAJRÁ VASAS!

Erdős Levente


Hozzászólások (2 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown