First Previous 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 50 100 150 200 201  Next Last


2005.02.09. - Interjúk


A brazil da Silva távozása után sem maradt idegenlégiós nélkül csapatunk.Ivan Janjics személyében a védelmet erősítendő magas, jól fejelő játékos érkezett hozzánk. Magyarországon játszott korábban Zalaegerszegen és az MTK-ban is. A Hungária Kőrúton Egervári Sándor volt az edzője, aki tisztában van képességeivel, ezért is szorgalmazta a leigazolását.


Ivan! Üdvözlünk a Vasasban! Milyen érzésekkel érkeztél hozzánk? Örültem, hogy ide tudtam igazolni, mert jó dolgokat hallottam a két, korábbi zalaegerszegi csapattársamtól is.


Hogy ítéled meg a csapatot az itt eltöltött három hét elteltével? Sok jó játékos van itt, akikkel jó együtt játszani. Az edzőmeccseken lesz alkalmunk jobban megismerni egymást.


Egervári Sándorral már dolgoztál korábban, és most újra együtt dolgozhattok… Sanyi bácsi nagyon jó edző és pozitív dolog, hogy ismét közös célért harcolunk.


A szurkolók nagyon várják már a kezdést, jó játékot és győzelmeket szeretnének látni. Teljesülhet a kérésük? Úgy tudom az őszi szezon nem sikerült túl eredményesen, de tavasszal szeretnénk jól teljesíteni, aminek én is a részese szeretnék lenni.


A „zalaegerszegi” különítmény harmadik tagja, hosszas tárgyalássorozat után csatlakozott a kerethez. A zuhanyhíradó pletykáiban már korábban is hallhattuk a nevét, mint esetleges erősítés, és a pletyka immáron valósággá vált. Waltner Róbert két és fél évre a Vasas csapatához igazolt.


Köszöntünk a Vasasban Robi! Miután véglegessé vált, hogy távozol Zalaegerszegről, több csapat is szóba került ahova távozhatsz. Milyen szempontok döntöttek abban, hogy a Fáy utcában folytasd? Igazából nagyon jókat hallottam a Vasasról, de a fő szempont az volt, hogy itt a gazdasági és a szakmai háttér maximálisan adott. Ezért csak arra kell koncentrálnunk, hogy jól szerepeljünk.


Milyennek találod a környezetet, azt a légkört ahová kerültél itt Angyalföldön? Számomra bebizonyosodott az, amit már sokfelől hallottam, hogy a Vasas egy nagy család. Ezt személyesen is tapasztalhattam az itt eltöltött rövid idő alatt. A vezetőkön azt éreztem, hogy mindenáron ide akarnak hozni, és ezért mindent meg is tettek. Vancsa Mikivel például még a Videotonban játszottam együtt, most pedig újra egy hajóban evezünk. Az ő személye nagyban befolyásolta azt, hogy itt folytassam a pályafutásomat.


Elvárásaid magaddal és a csapattal szemben? A vezetők a télen megerősítették a csapatot, ami véleményem szerint tavasszal az eredményekben meg is kell, hogy mutatkozzon. Az edzőmérkőzések és az edzőtábor jó alkalom arra, hogy márciusra összehangoltan vegyük fel a küzdelmet. Saját magamtól gólokat, gólpasszokat, egyszóval eredményes játékot várok.


Hogy érzed, mennyire lehet könnyű vagy nehéz bekerülnöd a válogatottba most, hogy ismét Magyarországon játszol, nem pedig külföldön folytatod? Valamikor könnyű, valamikor nehéz. Elsősorban a válogatottba egyenletes, jó teljesítménnyel lehet bekerülni. Sok játékos fordul meg a keretben, a pillanatnyi forma és egy kis szerencse is dönthet. A légiósok valamivel előnyösebb helyzetben vannak, de itthonról sem lehetetlen feladat kivívni a csapatba kerülést.


Mit ígérsz a Vasas szurkolóknak? Én igazából sehol sem szoktam ígérgetni, nem tudom megmondani, hogy hány gólt fogok majd rúgni. Mindenesetre azért egyet ígérhetek, miszerint hajtani a fogok a Vasasért.

Szekrényes Gábor


Hozzászólások (2 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown