First Previous 1 50 100 150 ... 161 162 163 164 165 166 167 ... 200 201  Next Last


2005.03.07. - „Vasas tour Miskolc”! - Szurkolói beszámoló


„Vasas tour Miskolc”!
Fél egykor találkoztunk az Árpád hídon, hogy nekivághassunk Miskolcnak! Körülbelül 30-an indultunk el onnan.


Nagyon jó hangulatban telt az út. Az egyik pihenőnél, ahol megálltunk, még Albacomp szurkolókal is találkoztunk, akik Debrecenbe mentek kosárlabdára.4 óra körül értünk le és utunk egyből a csarnok melletti kocsmába vezetett. Ott aztán elfogyasztottunk 1-2 sört, egy picit csocsóztunk majd elindultunk be a lányokhoz!


A mérkőzés elejére már elértük a kellő hangulatot és körülbelül negyedórával a kezdés előtt már szurkoltunk is! A lányok is úgy kezdtek, ahogy mindenki remélte, és az első játszmában máris a maguk javára fordították a meccset, 25-20-ra győzedelmeskedtek az első szettben! A második játékrészben szintén végig mi uraltuk a játékot, és ezt 25-23-ra hozni tudtuk, így már 2-0 volt nekünk! Közben a lelátón már eufórikus volt a hangulat, mindenki ugrált, ordított, ahogy csak tudott. A harmadik szettben nehéz lett volna már mást elképzelni Vasas diadalon kívül. És ez így is lett, a csajok magabiztosan játszottak, elsősorban Pethő Anitának és Józsa Zsuzsinak köszönhetően egyre jobban elhúztunk ellenfelünktől: vezettünk 3-mal is! A vége mégis szorosnak tűnő 25-22-lett, de nekünk!Ezután következett az ünneplés a pályán a csajokkal, még egy pezsgő is előkerült valahonnan. Még egy picit énekeltünk, vonatoztunk, majd visszamentünk a kocsmába! Megint sörözés majd egy csocsó a helyiekkel (itt is győztünk).


Elindultunk hazafelé: már 7 óra körül járt az idő !


Énekeltünk, buliztunk a buszon. Egyszer csak egy nagy robbanást hallottunk és már sejtettük, itt bizony durrdefekt van! Szerencsére pont ott volt egy benzinkút ahol meg tudtunk állni. A kutastól megkérdezve megtudtuk, hogy Gyöngyösön vagyunk! Gyors helyzetfelmérés után már tudtuk, hogy egyhamar nem fogunk hazajutni.


De legalább van pótkerék. Bent melegedtünk, majd kint szereltünk.


A kutas lányok az elején nem nézték jósszemmel a jelenlétünket, ezt bizonyítva még a rendőröket is kihívták ránk! A vége az lett, hogy a rendőrökkel együtt fotózkodtunk. Közben azt is megtudtuk, hogy a pótkerék nem jó, és hogy nem tudunk mit csinálni, meg kell várni egy mentő buszt, ami majd lejön értünk és hazavisz!Végső tartalékainkat is kezdtük felélni és bizony a kút is kezdet kifogyni a sörökből. Úgy 23 óra körül érkezett meg a busz Gödöllőről. Felszálltunk és már indulhattunk is haza.


0 óra és 0.30 körül érhettünk az Árpád hídhoz, ahonnan a szerencsésebbek kocsival, míg a pechesebbek éjszakai járatokkal indultak haza.


Összességében jól sikerült minden, csapatunk győzött, mi is hazaértünk, bár egy kicsit később, mint ahogy terveztük.


Az elődöntőben a Kecskeméttel játszunk április 17-én, ahova már most le van foglalva a busz, úgyhogy lehet jelentkezni!


Egy biztos, aki ott volt, annak egy felejthetetlen túrában volt része!


Gratulálok csajok és köszönjük ezt a szép estét! Hajrá Vasas!

(A fotókat Levente küldte, de egy "szemtanú" hozzászólása alapján Vigyorex készítette. TG)
Erdős Levente


Hozzászólások (10 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown