First Previous 1 50 100 150 ... 162 163 164 165 166 167 168 ... 200 201  Next Last


2005.03.10. - "Menj, az úton menj tovább" Szurkolói beszámoló


“Menj, az úton menj tovább!”Három-nulla. Három-nulla a három-nulla javára. Azaz a VASAS a harmadik meccsét hozta hiba, és vesztett játszma nélkül.


Ezt láthatnánk természetesnek, hiszen úgymond a papírforma ezt diktálta. De azért ez nem ilyen egyszerű, hiszen az ellenfelek nem mások voltak, mint az alapszakaszban végig meggyőzően jól játszó Kecskemét, és az utóbbi időkben a csapatunk mumusának számító Miskolc. A Kecsó elleni 3:2-re nyögvenyelősen megnyert első kupameccs után volt min aggódni a visszavágó előtt, hiszen a csapat enyhén szólva hullámvölgyben volt. Aztán a lányok rácáfoltak, és legázolták ellenfelüket. És mint már nem egyszer ebben az évben, bízni keztünk egy hasonlóan jó folytatásban. És eljött ez a folytatás is. Tartottunk a MISI-től is, hiszen az elmúlt két meccsünkön egy győzelem, egy vereség volt a mérleg 5:5-ös szettaránnyal. De a mumus megadta magát, bizonyítva, hogy amennyiben a VASAS jó formában játszik, ez nem az a csapat mely megfoghatja lányainkat. A vége két győzelem, 6:0, zseniális játékkal, és szép igérettel a folytatást illetően.


Ugyanakkor ezt a mostmár szép sorozatnak mondható eredményt a szkeptikus szemlélők értékelhetik meglepőnek is. Meglepőnek hisz a csapatunk egyenletesen jó teljesítményt nem nyújtott már tavaly évvége óta. Akkor ugye a Miskolc volt az a csapat amely az első felhőt kergette a fejünk fölé. Ott elkezdődött valami ami azóta is nehezítette az életünket. Azaz a minden szezonban törvényszerű hullámvölgyet. Ez a hullámvölgy a VASAS esetében igen hosszúra és fájdalmasra sikeredett. Mindössze négy győzelem mellett három vereség volt az alapszakasz harmadik körének mérlege. De igazából az adott elkeseredésre okot, hogy szinte minden csapatt ellen el-eladtunk egy-egy szettet. A Nyíregy elleni parádés győzelem után mindenki azt hitte vége... de nem volt. Jászberényben is botlottunk. Ezután mindenkinek megvolt az oka feltételezni, csak egy hasonló villanás volt a Kecskemét elleni kupasiker. De nem, ahogy azt Borkovics Zoli a meccs után elmondta, már az utóbbi edzéseken is lehetett érezni, hogy a csapat visszabillent a normál formájába. Soha jobbkor, hiszen az alapszakaszban igencsak nehéz ellenfélnek számító Miskolcnak így nem volt esélye.


A VASAS mind a kupában, mind a bajnoki rájátszásban bekerült a a legjobb négy közé, letéve ezzel a névjegyét, miszerint a cél továbbra is mindkét sorozatban a végső győzelem. Nem lesz egyszerű, hiszen a bajnokságban a következő ellenfél a Kecskemét, míg a kupában a hőn szeretett BSE csapata kell, hogy behódoljon gyönyörű lányainknak. Mi hisszük, így is lesz!

Tóth Szabolcs & Szatmári Zsolt


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown