First Previous 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 50 100 150 200 201  Next Last


2005.03.31. - Szekrényes Gábor interjúja Balog Zsolttal


Balogh ZsoltNapjainkban a békéscsabai labdarúgás sajnos a hanyatlását éli. Pénz nincs, csak ígéretek vannak, a játékosok pedig sorra távoznak. Ennek a kialakult helyzetnek köszönhetően érkezett csapatunkhoz a Békéscsaba csapatkapitány-középpályása, Balog Zsolt. Egervári Sándor vezetőedző szerint egy jobblábas, több poszton bevethető játékossal erősödött a keret.


Zsoltot, az első angyalföldi edzése után értük utol.


Elsőként üdvözlünk a Vasasban! Békéscsabáról érkeztél, ahol mint köztudott nem túl kielégítő a helyzet. Milyen körülmények között távoztál a Viharsarokból? Kulturált módon váltunk el, bár hat hónapi fizetésemmel még tartozik a klub. Már éreztem, hogy eljött az idő a váltásra.


Hogyan fogadtak a társak az öltözőben? Baráti közösségbe kerültem, eddig csak pozitív jelzéseket kaptam. Megítélésem szerint a vezetők pedig megfelelő körülményeket biztosítanak a nyugodt munkához.


Most, hogy Angyalföldre igazoltál, mik az elvárásaid magaddal szemben? Szeretnék a csapatba bekerülni, ezért hajtok majd az edzéseken, e cél vezérel.


Nem állsz egy „vándormadár” labdarúgó hírében. Egy kispesti és debreceni kitérőn kívül csak Békéscsabán szerepeltél! Való igaz, csabai nevelés vagyok, ám ha távoznom kellett, akkor az a negatív körülményeknek volt köszönhető.


Debreceni játékosként volt egy súlyos sérülésed. Azóta volt vele problémád? Hála Istennek nem. Lábszárcsonttörésem volt, háromszor operálták, de mára teljesen meggyógyult, abszolút nem gátol a játékban. Itt rendezett a háttér, egészséges vagyok, úgyhogy csak a Vasasra kell koncentrálnom.


Szekrényes Gábor

Szekrényes Gábor


Hozzászólások (2 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown