First Previous 1 50 100 ... 109 110 111 112 113 114 115 ... 150 200 201  Next Last


2005.04.03. - Viharos szombat, egriekkel - szurkolói beszámoló


Viharos szombat, egriekkel - szurkolói beszámolóViharos szombat egriekkel - Németh Balázs


Elsőként a Vasas-Sopron mérkőzésre került sor a Fáyban. Megdöbbenve tapasztaltuk, hogy egy ilyen kockázatmentes meccsen (2-3 City Boys tag érkezett a vendégszektorba) miért van szükség ekkora rendőri biztosításra.


Mindenesetre azt, hogy a rend őreinek egész délután semmi dolga nem akad, előre tudhatta mindenki.


A mérkőzésre mintegy 2000 néző látogatott ki, ennél azért kicsit többre számított mindenki három nyert meccs után. Az első félidőben hamar vezetést szerzett a Sopron csapata, ennek köszönhetően nem alakult ki még folyamatos szurkolás sem.


Az egyik dob meglehetősen nehezen került elő, de aztán sikerült megszerezni. Mindenesetre állandó dobosaink szabadsága miatt Tibi személyében új dobost avattunk.


A második félidő a bíróról szólt. Miután az első félidőben egy szabadrúgás utáni szituációban egyértelmű kezezésért nem ítélt büntetőt, a második félidőben hibát hibára halmozott (már ha mondhat ilyet egy egyértelműen elfogult ember...).


Ítéletei után beszólások által meg is tudhatta, mi a véleményünk róla. Az érvénytelenített gól csak a hab volt a tortán. A pontos szabályokat ugyan nem ismerjük, de többek felidézték Bene Ferenc Benfica ellen lőtt gólját, de volt, aki hasonlót látott már Ronaldótól is. Nem rossz névsor végül is, Bene, Ronaldo, Waltner... A bíró erről a listáról törölte le a nevét...


A mérkőzés végén játékosainkat úgy köszöntöttük, mintha megnyerték volna a mérkőzést, mert bár nem játszottak jól, látszott, hogy küzdenek, és az ilyen vereség azért néha belefér.


A focimérkőzés után vízilabdacsapatunk a Komjádi uszodában az Eger csapatát fogadta. Az egri tábor legutóbbi pesti vizitálása óta tudjuk, nem nagyon szívlelnek bennünket, de a januári ellenségeskedésre még rátettek egy lapáttal: kezdésként máris minket gyaláztak.


Szerencsére a medencében nem volt ellenfél az Eger csapata, ugyanúgy, ahogy januárban sem!


A mutogatás most is végig ment, de miközben ők mutogatták a középső ujjukat és a nemi szervüket, mi a legtöbbször az eredményjelző táblára mutattunk - volt is okunk rá.


A szurkolás jó volt mindkét oldalon, az egriek ráadásul egy- és kétrudasokat is hoztak, amik közül az egyiken a provokatív 100%ANTIVASAS felirat volt olvasható. Ezenkívül rendszeresen mutogattak egy Nyíregyháza sálat, ami csak azért volt meglepő, mert a Nyíregyháza épp egy órával a vízilabda-mérkőzés előtt még hazai pályán szerepelt...


A mérkőzés után történtekről pedig felesleges beszélni. Azt mind a két fél másképpen látta. Mindenesetre az egriek szegényebbek lettek egy drapival és egy kétrudassal...


Ezek után még a különböző internetes fórumokon az egriek úgy adják elő a történteket, hogy mindenki szövetkezett ellenük mindenkivel...


Talán elgondolkozhatnának, hogy mi okozta ezt a szituációt...


Kár ezért a párosításért, mert szurkolói szempontból a legjobb mérkőzés Magyarországon. A vízilabda nem az a sportág, ahol szurkolótáborok között ellenségeskedést kellene kirobbantani.


De hát ők tudják...


Németh Balázs


2005.04.02.

Németh Balázs


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown