First Previous 1 50 100 150 ... 167 168 169 170 171 172 173 ... 200 201  Next Last


2005.05.04.11. - Junior döntő Szurkolói beszámoló


Szombaton a Folyondár utcában gyűlt össze a népes Vasas publikum miután a röplabdás lányaink a junior négyes döntőben szerepeltek.Az első meccsre 9 órakor került sor a Jászberény ellen és körübelül 10-15-en lehettünk aktív szurkolók. A lányok jól játszottak és az első szettet hozták is 25-23-ra. A második játszma már szorosabb küzdelmet hozott és sajnos 24-26-ra alulmaradtunk. Aztán folytatódott a remek játékunk és máris 2-1 állt az eredményjelző táblán, miután 25-20-ra nyertük a menetet. A 4. szettben sem ismertünk kegyelmet és ismét 25-20-ra diadalmaskodtunk.


A lányok a meccs után kijöttek hozzánk és megköszönték a szurkolást. Ezután többen hazamentek, mert a második meccsünk csak délután 3-kor kezdődött. Pár sorstársammal megtekintettük az utánunk következő mérkőzést, ahol a BSE játszott az esélyesebb Nyíregyházával. A papírforma beigazolódott és könnyed játékkal 3-0-ra nyert az NRK.


A meccs után elvitettük magunkat a Töfivel Csabi barátunkhoz, ahol a délutáni meccsig iszogattunk. 


 Visszaérve a csarnokba már felfokozott hangulatban vártuk a BSE elleni rangadót. Délutánra is mintegy 15-en gyűltünk össze, hogy a győzelembe hajszoljuk a csapatunkat! A felnőtt csapatból Vatai Gabesz és Tormási Orsi, valamint Jókay Zoltán tette tiszteletét a csarnokban.


A délelőtti remek formánkat megőriztük a délutánra is. Az első két szett szoros volt (1-1), de a Horváth Dórát nélkülöző BSE lassan megadásra kényszerült. A negyedik szettben a lányok simán verték meg az ellenfelet 25-12-re.


Ismét pacsi a lányokkal és megígértük nekik, hogy vasárnap Újpest helyett a Folyondár utcát választjuk!


Másnap 10 órakor került sor a döntőre! A Vasas is és a Nyíregyháza is veretlenül jutottak el idáig!


Ismét úgy 10en lehettünk szurkolók. A lányok még egy picit álmosan kezdtek és sajnos a jobban koncentráló és a helyzeteket is eredményesebben kihasználó vendég gárda nyerte az első szettet. A második játékrészben aztán már elkezdtünk kapkodni és idegeskedni és emiatt szintén az NRK került ki győztesen. A harmadik szettben amolyan már minden-mindegy alapon játszottak a lányok. Bár a Nyíregyháza vezettet 17-12-re, de mi ki tudtunk egyenlíteni. 19-19.


Itt történt egy olyan bírói tévedés, ami aztán rányomta a bélyegét a játékunkra. Történt ugyanis, hogy Kapuvári lába a háló alatt átlógott a mi térfelünkre és ezt a „kedves sporttársak” nem voltak hajlandóak észrevenni, sőt, még a reklamáló Meléndez-Pál Beának adtak sárga lapot. Ettől az ítélettől a lányok megzavarodtak és a 3. szettben is alul maradtak.


Összességében be kell ismernünk, hogy sokkal jobb volt a Nyíregyháza és megérdemelten nyerték meg a bajnokságot.


A lányainknak csak gratulálni lehet az egész évben nyújtott remek teljesítményükhöz és minden elismerésünk az övék. A vendégedzőnek gratuláltunk majd megtapsoltuk a bajnokcsapatot is!


A 3-4. helyért vívott küzdelemben a Jászberény legyőzte a BSE-t és így ők lettek a harmadikok!


A bajnokság végeredménye:1. Nyíregyháza


2. Vasas


3. Jászberény


4. BSE


A 2004-2005-ös junior ezüstérmes csapat:


Meléndez-Pál Beatrix, Filipovics Anita, Pörzse Orsolya, Soós Nikoletta, Takács Zsófia, Kovács Tímea, Kovács Tamara, Tóth Szimonetta, Mészöly Bianka, Varga Emese, Borlai Luca!


Gratulálunk a bajnokcsapatnak!


Külön gratulálunk még Meléndez-Pál Beának aki a döntő legjobb feladója lett valamint Filipovics Anitának aki szombaton ünnepelte a 17. születésnapját!


Ide tartozó hír még, hogy felnőtt csapatunk vasárnap Kecskeméten játszik a bajnoki döntőbe jutásért.


Ismét különbuszt szervezünk bővebben a http://kiralynok.fw.hu –n olvashattok.


A büfében megnéztük az Újpest – Vasast, ahol sajnos szintén kikaptunk.


Röpi ünnep után a Komjádiba vettük az irányt, ahol az Eger ellen "léptünk" medencébe.


Ismét érkeztek vendégszurkolók körübelül 10en, de most az egri ”barátaink” megmutatták, hogy tudnak ők normálisan is szurkolni.


A meccset simán, 8-3-ra nyertük Steimetz Ádi vezérletével.


A díjak
A díjak
A díjak

Erdős Levente


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown