First Previous 1 50 100 150 ... 164 165 166 167 168 169 170 ... 200 201  Next Last


2005.04.19. - Győzelem az első röplabda-elődöntőn - Szurkolói beszámoló


Győzelem az első röplabda-elődöntőn
Csapatunk első elődöntőjét Kecskeméten vívta, ahová ismét buszt szerveztünk. Fél háromra lett lebeszélve a hivatalos találkozó a Lurdy ház melletti parkolóhoz, ami nem tűnt kockázatmentesnek, tekintvén, hogy labdarúgócsapatunk pont ezen a "délelőttön" szerepelt az Üllői úton. A megbeszélt időpontra mintegy 25-en gyűltünk össze, de volt, aki csak azért jött, hogy lemondja az utat, de azért olyanok is akadtak, akiket végül sikerült rábeszélni, hogy jöjjenek le Kecskemétre.


Meglepődve tapasztaltuk, hogy hiába a busz, volt aki inkább az autós utat választotta... Indulás olyan 3/4 3-körül volt, és egy megállással sikerült is leérni Kecskemétre. Gyorsan ki a buszból, be a kocsmába, és máris néztük a televízóban a Vasas-Eger vízilabdameccset. A gólok után a "Piszkáld ki!"-től zúgott a kocsma, de a "Gerendás Gyuri hozz egy sört!" c. dal sem maradt ki... A vízilabdameccs után (amit megnyertünk 9-7-re) visszaszáltunk a buszba és a csarnok felé vettük az irányt.


Megérkezésünk után gyorsan kiszedtük a rudaszászlókat, felraktuk a drapikat, és már negyed órával a kezdés előtt szurkoltunk is. A meccs folyamán szinte végig lengtek a zászlók, és ismét sikerült jó hangulatot varázsolni a kecskeméti csarnokba!


Az első szettet kiélezett küzdelemben fordítottuk meg, a második kicsit simább volt, majd a harmadik ismét szoros volt! De végül parádés játékkal 3:0-ra nyertünk!


A vége után se hagytuk abba a szurkolást és még sokáig a lelátón énekeltünk. A lányok kijöttek megköszönni a lelkes buzditást majd szép lassan mi elkezdtünk összepakolni! A meccs után még egy kis fotózkodás a játékosokkal, majd indultunk is haza.


A buszon Melendez apuka spanyolul énekelt, és azt is megtudtuk tőle, hogy nemcsak arra büszke, hogy a lánya a Vasasban játszik, hanem arra is, hogy ő maga Vasas szurkoló lehet.


Ezen kívül elég sokat is énekeltünk, és ezúttal semmi technikai problémánk sem akadt... A Népligetnél száltunk le a buszról, pont a Fradi pályával szemben, úgyhogy néhányan kifejtettük a véleményünket a Ferencvárosról...


A metróban még 8-an énekelgettünk, majd mindenki ment a maga útjára.


Következő mérkőzés Kedden este 6-kor a Folyondárban! HAJRÁ VASAS!


Erdős Levente&Németh Balázs

Erdös Levente & Németh Balázs


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown