First Previous 1 50 100 ... 110 111 112 113 114 115 116 ... 150 200 201  Next Last


2005.04.19. - Döntőben a VASAS! - Szurkolói beszámoló


Döntőben a VASAS!

2005. április 17. Be kell valljam, ezt a napot nem akartam a Komjádi uszodában tölteni. Nem mintha nem drukkolnék szívesen kedvenc csapatomnak, de jobban örültem volna, ha a döntőbe jutás kérdése elôbb eldôl. Ezen a napon a Vasas-drukkerek amúgy is igen elfoglaltak voltak, délelőtt foci-, délután pedig röplabdameccsen volt jelenésük.


Ennek ellenére már 3 órakor szép számú közönség gyűlt össze, amire nagy szükség is volt, hisz túl kellett kiabálni az egri drukkereket, ami nem kis feladat. A közönség mindenre elszánt volt, bíztunk benne, hogy csapatunk is az lesz.


Nem a szokásos módon indult a mérkőzés. Az egriek – előrehúzott kapuval bár – de elhozták a labdát, és ők dobták az első gólt is. Megijedtem, nem így szoktak kezdődni a hazai meccsek, ráadásul a szerdai - csupán egygólos - vereség is bizakodásra adott okot. Gondolatmenetemet talán meghallotta Varga Dumi, aki nem hagyott kételyek között, és két nagyszerű góljával már a Vasas vezetett. Ezután Steinmetz Barna, Ádám és Mátyás Zoli is felíratkozott a góllövőlistára, miközben Nagy Viktor kapufájának közreműködésével mindent védett (bánhatják, hogy a BVSC-nél akarták hagyni…).


Kicsit csillapodtak a kedélyek, legalábbis részünkről, a félidő 5-1-es eredménnyel zárult. A harmadik negyedben még minden a legnagyobb rendben zajlott. Az előzőô két játékrészben remek gólpasszokat adó Vindisch Feri elhozta a labdát, majd két egri és egy Vasas-találat született. 6-3 az utolsó negyed előt.


Szeretjük ezt az eredményt, jót jelent. Hogy most is így van-e, azt persze csak remélhettük. Utólag persze nyomban rábólintok, de azt a 7 percet (ami ráadásul 20 perc volt) nem kívánom senkinek. Ádám gólja pedig már-már eldöntöttnek sejtette a döntőe jutást, a Vasas-tábor tombolt, a játékosok összeölelkeztek. Csak ne túl korán… merthogy sorozatban három egri gól született, kt és fél perccel a vége előt egy gólra felzárkózott ellenfelünk. A sorozat első találata vitatott volt, Nagy Viktor a gólvonalról halászta ki a labdát, nem volt bent, mégis megadták. Ez pedig azért érdekes, mert Nyéki Balázst kiállították túlzott gólörömért a hatodik egri gól után. A döntés óriási vihart kavart, reklamálás, piros lap Gerendás Györgynek, tömegek a bírói asztal körül. Valószínűleg mi is így tettünk volna. De ha már téves bírói ítéletrôl beszélnek, akkor ne felejtsék el, hogyha ezt a gólt – helyesen - nem adják meg, akkor minden másképp alakul, és talán a reklamálás sem ilyen heves.


Az i-re a pontot pedig az tette fel, amikor Varga Danit azzal vádolták, hogy kihallgatja az ellenfél taktikai tanácsait, mert túl közel merészkedik az egri táborhoz. A másodpercek iszonyatosan lassan peregtek, iszonyatos izgalmakat éltünk át. A felmentés Kállay és Vindisch Feri góljával érkezett. A vége 9-7 és hihetetlen boldogság, bíró a vízben, reklamálás…


Mindegy, ez minket már cseppet sem érdekel. Fantasztikus a csapat! Vindisch Feri a Kupa-győzelem után azt mondta, csapatunknak ebben az idényben nem teljesen reális a döntôbe jutás. Hát erre alaposan rácáfoltak.


Folytatás szerdán Reccoban. Földi László pedig megígérte, hogy álmodhatunk tovább. Úgy legyen! Rajtunk drukkereken nem múlik.


Takács Rita

Takács Rita


Hozzászólások (1 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown