First Previous 1 50 100 ... 128 129 130 131 132 133 134 ... 150 200 201  Next Last


Kézilabda: Szép volt, Lányok!


Kicsit izgultunk. És nagyon drukkoltunk. Végre meglehet az első győzelem. Csak a Lányok nehogy megijedjenek, görcsösek legyenek. Nehogy bármi gixer adódjon, pont most...Nem adódott. Bár eleinte érzehető volt némi görcsösség a játékunkon (10. perc: 4-3), ez, szerencsére, hamar elmúlt. Az első időkérés után Lányaink érezhetően megnyugodtak, elhitték, hogy sokkal jobbak ellenfelüknél (ez tényleg így van). Ettől kezdve tetszetős, lelkes és felszabadult játékkal, határozott védekezés mellett szép és gyors támadásokat vezetve, egyértelműsítették fölényünket, és gyakorlatilag már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést, 10 góllal megnyerve azt.


Mosolyogva figyeltünk fel mindeközben a csabaiak egy tévedésére. Bizonyára hírét vették Tomori Zsuzsi nagyszerű játékának, így őrá külön emberfogót állítottak. A téves hírforrás talán azt sugalmazta: ha Zsuzsit kikapcsolják a játékból, azzal kihúzzák a Vasas méregfogát. Nos, a mi rossz hírünk az volt számukra, hogy Zsuzsin kívül még nagyon sok jó játékosunk van, akik - Zsuzsi emberfogója ide vagy oda, - zavartlanul lövöldözték góljainkat. Gyakorlatilag egyenletes eloszlásban érték el találataikat csapatunk támadói, - így bárminemű emberfogó taktika eleve kudarcra volt kárhoztatva.


A második félidőben végig örömkézilabdán szórakozhatott az elégedett publikum. Meg talán Tomori Zsuzsi kitartó emberfogóján. Huszár Viki a pályán töltött néhány perces játékával igazolta, hogy végre felépült hosszú sérüléséből, aminek szintén nagyon örültünk. Végülis fölényes, 14-gólos győzelmet arattunk. A mérkőzés után, megérdemelten gyűjtötték be a Lányok a közönség tapsát és gratulációját. Jó játékuk miatt külön kiemelhetők: Sziszi, Nóri, Blasi, Ági, Zsuzsi, Szveti, Orsi, Melinda, Nati, Szilvi, - gyakorlatilag mindenki, aki huzamosabb időt a pályán töltött.


Gustin


Fotó: Vasas11Vasas-INVITEL - Békéscsaba 2005.10.21. 41:27  fotó: Vasas11
Vasas-INVITEL - Békéscsaba 2005.10.21. 41:27

Ágoston Gábor (Gustin)


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown