First Previous 1 50 100 ... 131 132 133 134 135 136 137 ... 150 200 201  Next Last


Szurkolói szemmel - Vasas-INVITEL - Békéscsabai ENK


2005. október 21.A kézilabdát szerető angyalföldi szurkolók már nagyon várták ezt a napot. Már hetekkel ezelőtt ezekről a mérkőzésekről beszélt mindenki, hiszen ezen a napon csapataink a nem túl acélos békéscsabaikat látták vendégül.


Az ifi lányok mérkőzése kezdődött korábban a már jól megszokott 16 órás időpontban. Háromnegyed négykor viszonylag már sok néző váltott jegyet a mérkőzésre. Jó volt látni azt a sok embert, akik ezen a délutánon a Fáy utcát választották. Be kell vallanunk, ezekért a lányokért megéri kijönni a meccsekre.


4 órakor a bíró belefújt a sípjába és elkezdődött a mérkőzés. Kissé komikus látványt szolgáltattak a csabai játékosok, akik csak piros színű mezt hoztak erre a találkozóra. Nos, csapatunk is pirosban játszott, ezért a bíró salamoni döntéssel megkülönböztető sárga mellényt vetetett fel a vendégekkel. A félidő első felében az angyalföldi lányok nem találták a jó formájukat. Nem sikerült semmi. A passzok nem voltak jók, kapusunk többször rosszul mozdult ki a kapujából. Hiányzott az összeszokottság, ami idáig a csapat fegyvere volt.


Aztán hirtelen megváltozott minden! A lányok jobban odatették magukat és egymásért küzdve hajtottak. A félidő 16-16-os döntetlennel zárult.


A második játékrészben az edző cserékkel próbálta meg feldobni a társaságot. A mester ezúttal sem tévedett. Csapatunk összeszedettebben játszott, és ami korábban nem sikerült az most igen. Ahogy teltek-múltak a percek a piros-kékek előnye egyre nagyobb lett. Mintha nem is ugyanaz a két csapat játszott volna, mint akik megkezdték a mérkőzést.


A végeredmény 37-25 lett. Összességében elmondható, hogy a mérkőzés elejét a lányok átaludták és nem tudtak kellően felpörögni, de hála az edzőnek és még ki tudja, hogy kinek, szeretett csapatunk most sem okozott csalódást nekünk és magabiztosan nyerték meg a találkozót.


Reméljük, legközelebb nem kell ennyire izgulnunk és a mérkőzés egészét uralni fogják ifjú kedvenceink! Szép volt lányok!


Épp hogy véget ért a „kicsik” mérkőzése máris jött a felnőttek találkozója. 6 órára mintegy 600 néző volt a csarnokban. A Vasas szimpatizánsok mintegy 10 perccel a mérkőzés előtt elkezdtek hangolni a meccsre. A bíró belefújt a sípjába és kezdetét vette a találkozó. A csapat fantasztikusan játszott. Megnyugtató játék folyt a pályán, ami még az edzőt, Mocsai Lajost is megnyugtatta.


A szurkolók euforikus hangulatban énekeltek és bíztatták a csapatot. Minden játékos fantasztikusan játszott. Furcsa ilyenkor ilyenről írni, de Triffa Ági is parádézott a kapuban. Igaz, ez most nem volt olyan szembetűnő, mint egy szoros, kiélezett meccsen. A 17. percre már 6 pontosra nőtt az angyalföldiek előnye. A vendégeket nézve egy számukra nagyon csúnya vereség volt kilátásban.


Az első félidőt a Vasas nyerte 18-8-ra! A második játékrészben a mester mindenkinek adott játék lehetőséget, melyet a fiatalok meg is köszöntek parádés játékkal. Ezen a napon egy rossz szót sem ejthetünk a csapatról! A két csapat közötti különbség csak nőtt és nőtt! A mérkőzést nagy fölénnyel 41-27-re nyerték lányaink.


Ezzel megszületett a 2005/2006-os szezon első Vasas győzelme, melyet reméljük még sok-sok követ.


Szép volt lányok!!


Hajrá Vasas!!! Vigyorex

Vigyorex


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown