First Previous 1 50 100 ... 117 118 119 120 121 122 123 ... 150 200 201  Next Last


Szurkolói szemmel - TEVA-VasasPLAKET–LEGRAND-SZENTESI VK


2005. október 26.Ezen a napon vízilabda csapatunk megkezdte szereplését az ING FÉRFI OB I-ben. A mai ellenfél a nem túl erős Szentes csapat volt. A ráúszást követően a mérkőzés félbeszakadt, ugyanis a kijelző meghibásodott. Ez jól jött azoknak a szurkolóknak, akik a foci meccsről jöttek, hiszen így ők se maradtak le az első támadásról.


Az első negyedben csapatunk magabiztosan játszott és óriási előnyre tett szert, köszönhetően Steinmetz Ádám és Varga Dániel góljainak. Parádés passzok, és gyönyörű megoldásokat láthatott az a kevés néző, aki kilátogatott a mérkőzésre. Az első negyedet magabiztosan a Teva-Vasas-Plaket csapata nyerte. 5-1-re.


A második negyed kiegyenlítettebb volt, ugyanis a Szentes gárdája összeszedettebben és pontosabban játszott. Ekkor nem volt olyan nagy különbség a két együttes között. De ezt a játékrész csapatunk csak 3-2-re nyerte s ezzel a forduláskor az állás 8-3 a javunkra.


A fordulás után ismét a Vasas kezdeményezett, melynek eredménye magabiztos vezetés. Olykor-olykor az angyalföldiek túlbonyolították a támadásokat, és a ziccereket elhibázták. Ennek ellenére a 3. negyedet 3-1-re nyerte a csapatunk. Az utolsó negyedben a fiatalok több szerepet kaptak és a kapuban is, bemutatkozhatott az ifjú kapusunk, Jónás György, aki bravúrokat mutatott be. (Szintén bemutatkozott a felnőtt mérkőzésen a serdülő csapat tagja Szőke Szabolcs. TG)


A befejező játékrészt is pólósaink nyerték. Ezzel megszerezték első győzelmüket a hazai bajnokságban!


TEVA-VASASPLAKET–LEGRAND-SZENTESI VK 14–5 (5–1, 3–2, 3–1, 3–1)


A Vasas legjobbjai: Varga Dániel és Steinmetz Ádám voltak!


Reméljük egy jobb és összeszedettebb játékkal szombaton a Honvéd együttesét is, legyőzi csapatunk a Szuperkupa döntőjében!


Szép volt fiúk!


Hajrá Vasas!


Vigyorex

Vigyorex


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown