First Previous 1 50 100 150 ... 186 187 188 189 190 191 192 ... 200 201  Next Last


Szurkolói szemmel – Vasas - Jászberény


2005. október 28.Ezen a napon csapataink a Jászberény csapataival játszottak a Folyondár utcában. Az tudtuk, hogy a berényieknek erős csapataik vannak, de azt nem gondoltuk volna, hogy ennyire meg kell izzadnunk a győzelemekért.


De nézzük szépen sorban az eseményeket.


A péntek hatórás meccs kezdés ellenére nagyon kevés néző látogatott ki a mai mérkőzésekre, de a megjelent angyalföldi ultrák bíztatása rá is fért a csapatra. Felnőtt csapatunk a következőképpen állt fel: Meléndez-Pál Beatrix, Ékes Eszter, Nyári Virág, Filipovics Anita, Horváth Dóra és Tormási Orsolya.


A mérkőzést a lányok nem úgy kezdték el ahogy azt mi elképzeltük. Kapkodtak, nem értették meg egymást. A pontokat termeltük, de a vendég csapat az első szettben jobbnak bizonyult mint a mi csapatunk. Számos nyitásunk a hálóban kötött ki és gyermeteg hibákat követettek el a piros-kékek. Első szettet a Jászberényiek nyerték meg.


A hangulatra nem volt panasz, hiszen a Vasas szurkolói kitettek magukért és teljes szívükből szurkoltak szeretett csapatukért. A második és a harmadik szettben csapatunk végre megmutatta, hogy mire képes. Filipovics Anita vezérletével a csapat gyűjtögette a pontokat és viszonylag magabiztosan nyerte meg a szettet.


És eljött a bizonyos 4. szett. A játszma elején még tudtunk vezetni, de a Jászberény felébredt és magához ragadta a vezetést. Sajnos ebben a játékrészben nem a mi akaratunk érvényesült. Ezzel a vendégek kiegyenlítettek és nyílttá tették a mérkőzést. Következett az ötödik szett!


Ha csapatunk úgy játszott volna, mint ebben a szettben akkor nem kellett volna 5 szett a mérkőzés eldöntéséhez. Lányaink magabiztosan játszották és ütötték be a pontokat. Igaz a nagy előny birtokában visszavettünk és a Jászberény felzárkózott, de a győzelmet a Vasas szerezte meg.


Vasas Opus-Via Óbuda - Jászberényi RK 3-2 (-23, 19, 20, -23, 12)


Legjobbjaink: Filipovics Anita, Horváth Dóra és Ékes Eszter


Reméljük vasárnap a Gödöllő csapat ellen magabiztosabb játékkal rukkolnak elő az angyalföldi lányok és szerzik meg a győzelmet!


A fiatalok mérkőzésén viszonylag sok ember maradt kint. Tehát a hangulatra most sem volt panasz. Az első két játékrész szinte egy az egyben a felnőttek meccse volt, hiszen a vendégek nyerték meg az első szettet míg a másodikat a hazaiak!


Ugyanaz a kapkodás jellemezte a lányokat mint ami a felnőtteket is jellemezte.


Sajnos a 3. szettet a vendégek nyerték meg, igaz ez a szett elég szoros volt. A 4. szettben viszont kialakult a két csapat közötti tudás különbség. Gyönyörű megoldások jellemezték csapatunkat, melynek vezérei: Takács Zsófi és Kovács Timi voltak.


Következett az ötödik szett ahol lányaink magabiztosan nyerték meg a mérkőzést.


Érthetetlen hogy a lányok miért csak a végére pörögtek fel. Vasas Opus-Via Óbuda - Jászberényi RK: 3-2 (-23, 22, -22, 16, 8)


Csapatunk:Borlai 8, Soós 6, KOVÁCS 15, Horváth 3, TAKÁCS 19, Filipovics 10 csere: Szalma 8, Gazsi 3


Szép volt lányok!


Hajrá Vasas!


Vigyorex

Vigyorex


Hozzászólások (1 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown