First Previous 1 50 100 150 ... 183 184 185 186 187 188 189 ... 200 201  Next Last


Szurkolói szemmel – NRK Nyíregyháza - Vasas Opus-Via Óbuda


2005. november 13.A mai napon a rangadók közül csemegézhetünk, hiszen női röplabda csapatunk Nyíregyházán vendégeskedett, férfi pólósaink a Domino-Honvéd együttesét, míg délután női kézilabda csapatunk az FTC csapatát fogadta.


A Vasas Opus-Via Óbuda csapat az NRK Nyíregyháza csapatánál vendégeskedett.

Nyíregyháza 2005.11.13.

A két csapat találkozója mindig rangadó, hiszen ez a két együttes vívta tavaly a Magyar kupa és a Bajnoki döntőt is. Az elő körben hazai pályán 3-1 vereséget szenvedtek az angyalföldi lányok, akik a meccs előtt fogadkoztak, hogy revansot vesznek a hazaiakon. A piros-kék szurkolók természetesen Nyíregyházára is leutaztak szeretett csapatuk miatt és hazai környezetet teremtettek szurkolásukkal, mely a házigazda játékosait roppantul megzavarta, hiszen a nyitásaik rendre a hálóban kötöttek ki.


Az első szett kicsit szoros volt, de megérdemelten nyerték meg lányaink. A második játékrész sem hozott meglepetést számunkra. Kitűnő nyitások és csodálatos mezőnymunkát láthattunk a piros-kékektől. Nagyon úgy tűnt ez a mérkőzés nagyon sima lesz. Következett a 3. játszma. Ekkor a hazaiak már teljesen a padlón voltak és nem tudtak mit kezdeni a Vasas játékával, mely a mai napon bajnoki címvédőhöz méltóan játszott.


A mindössze 65 perces játék eredménye fölényes Vasas sikert hozott.


NRK Nyíregyháza - Vasas Opus-Via Óbuda 0: 3 (-20, -22, -13)


A Vasas játékosai közül mindenki hozta azt, amit a szakemberek és a szurkolók elvárnak. Kiemelkedőt maximum: Nyári Virág és Horváth Dóra ért el.


Sajnos a juniormérkőzésen már nem tudtunk maradni, hiszen 4órakor a Fáy utcában kezdődött a női kézisek mérkőzése!


Hasonló és eredményes játékot remélünk a lányoktól a BSE elleni rangadón is!


Szép volt lányok!


Hajrá Vasas!


Vigyorex

Nyíregyháza 2005.11.13.

Vigyorex


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown