First Previous 1 50 100 ... 112 113 114 115 116 117 118 ... 150 200 201  Next Last


2005.11.27. Szurkolói szemmel – TEVA-VasasPlaket – BVSC


A mai napon férfi vízilabda csapatunk a szebb időket is megélt BVSC csapatát fogadta. Mintegy 250 néző előtt kezdődött a mérkőzés.Az első ráúszás során a BVSC szerezte meg a labdát és indíthatott támadást melyből rögtön 5 métereshez jutottak, amit magabiztosan értékesítettek is. Ezzel 1-0-ra vezettek a vendégek, de nem olyan sokáig, hiszen Steinmetz Barnabás emberelőnyös gólt szerzett és kiegyenlített. A vendégek lövései sorra elakadtak a blokkban vagy a kitűnő formában védő Németh Zsoltban. Ebben a negyedben még két gólt szereztünk Steinmetz Ádám és Mátyás Zoli révén. A kijelzőn 4-1-es Vasas vezetést olvashattunk. Az első negyedben, a Vasas fölényben játszott szemben a BVSC játékosaival, akik a helyzeteiket nem tudták gólra váltani.


A második ráúszás során ismét a BVSC szerezte meg a labdát vitatott körülmények között. De támadásaik nem vezettek célra, olyannyira nem, hogy az angyalföldeik folyamatosan támadtak és harcolták ki a jobbnál jobb helyzeteket. Csapatkapitányunk Steinmetz Barna kihagyott egy büntetőt, de emiatt senki se volt bosszús. Ezt a negyedet a Vasas elpuskázott helyzetei és az 5 méteresek jellemezték. Két játékrész után az állás 7-3.


A harmadik nekifutásra sikerült megszereznie Vindisch Ferencnek a labdát és egy emberelőnyös helyzetet Mátyás Zoltán értékesített. A vendégek játékán nem lehetet érezni az átütőerőt, kapkodás és eladott labdák jellemezték őket. Egy ilyen eladott labdát Steinmetz Ádám szerzett meg, aki egy az egyben a kapusra úszott és megalázó gólt szerzett. Újabb eladott labda, de most Varga Dani szerezte a találatot. Egy szép akció végén megszerezte 4. gólját is a BVSC, de erre jöttek az újabb piros-kék gólok, Kállay Márknak és Varga Daninak köszönhetően. Kitűnő kapusteljesítményt és védekezést jegyezhettünk fel a mieink oldalán.


A negyedik negyedben csapatunk gólfesztivált rendezett. Csodálatos gólokat és fantasztikus passzokat láthatott a nagyérdemű közönség. A két csapat közötti tudáskülönbség a meccs végére kirajzolódott. Végre az emberelőnyös helyzeteket jól használtuk ki – szám szerint 6/5.


Közönségcsalogató kiváló mérkőzést játszott a két a csapat.


TEVA – VASASPLAKET – BVSC 19-4 (4-1, 3-2, 5-1, 7-0)


Mérkőzés legjobbjai: Mátyás Zoli és Varga Dani


Ez a csapat megérdemelné az angyalföldi szurkolók és nézők bíztatását, hiszen szívvel-lélekkel játsszák mérkőzéseiket


Szép volt fiúk!


Hajrá Vasas!


Vigyorex

Vigyorex


Hozzászólások (2 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown