First Previous 1 50 100 150 ... 185 186 187 188 189 190 191 ... 200 201  Next Last


Szurkolói szemmel – Tatabányai Volán SE – Vasas Opus-Via Óbuda


Tatabánya - Vasas Fotó: Vigyorex2005. november 30.

Női röplabda csapatunk ezen a napon Magyar Kupa mérkőzést játszott Tatabányán. Az előzetes hírek arról szóltak, hogy csapatunk tartalékosan áll fel, de erről szó sem volt, hiszen szinte a legerősebb hatos kezdte meg a mérkőzést.


Már az első szett elején ráerőltettük akaratunkat a hazai csapatra, akik az elsőtől az utolsó percig kitartóan küzdöttek. Ennek ellenére egyre nagyobb lett a két csapat közötti számszerűsített különbség.


 A vendégszurkolók többször is rászámolhattak volna a Tatabányaiakra, de szimpátiájuk kifejezéseképpen nem tették!


Az első szettet kb. 20 perc alatt nyerték meg az angyalföldi lányok, 13 pontos különbséggel.


A második játékrész során Jókay edző a cseréknek is játéklehetőséget adott. A csapat egyszerűen fantasztikus volt és szebbnél szebb megoldásokat láthatott a nagyérdemű közönség. Legyen szó játékosról, edzőről vagy szurkolóról, mindenki jól érezte magát ezen az estén. Nagyobb megerőltetés nélkül az előző szett eredményét lemásolva ismét 25-12-re nyerte csapatunk. Következett a harmadik játszma mely egyben az utolsó is volt, hiszen lányainkat ezen a napon se tudták megállítani…


A szett eleje nem volt olyan sima, mint az előző kettőben. A hazaiak megpróbáltak valami újat vinni a játékukba, mellyel talán meglephették volna csapatunkat, de a rutinos angyalföldi gárda hatástalanította ezeket, a próbálkozásokat és egyre nagyobb különbségre tett szert. A végén már csak azért izgultunk, hogy meg lesz-e újra a 25-12-es szett eredmény. A játékrész eredménye 25-13 lett a javunkra…


Nem túl magas színvonalú, de jó hangulatú mérkőzésen a Vasas Opus-Via Óbuda csapata magabiztosan győzte le a Tatabányai Volán SE csapatát.


Essen pár szó a szurkolásról és a lent történt provokálásról is. Többen gondoltuk úgy, hogy bár hétköznap van mi akkor is, leutazunk a bányászvárosba, szerettet csapatunkért! Két autóval érkeztünk le! A meccsen végig a tőlünk megszokott módon szurkoltunk! Voltak hazai szimpatizánsok, páran fiatal srácok.


Aztán az első szett végén megérkezett a helyi keménymag, akik focira szoktak kijárni! A harmadik szett elején ennek hangot is adtak egy „Mocskos Angyalfölddel”. Egyértelmű volt, hogy a Turul Ultrái nem a meccs miatt jöttek, hanem azért, hogy tegyenek egy kis balhét! Erre minden esélyük meg is lett volna ugyanis sem, rendezők sem rendőrök nem voltak a csarnok közelében. Szerencsére ütésváltásra nem került sor csak hangos, nem éppen intelligens emberhez méltóan tudatták velünk, hogy nem kívánatos személyek vagyunk Tatabánya városában! Sajnos ilyen vége lett a kis túránknak, de ezt leszámítva remek hangulat volt, a lányok is jól játszottak és pozitív élményekkel gazdagodott az a 10 ember, aki elutazott.


Tatabányai Volán SE – Vasas Opus-Via Óbuda 0: 3 (-12, -12, -13) Tatabánya, 200 néző. V.: Horváth M., Prukner Vasas: Meléndez 1, Kovács 6, TAKÁCS 15, Ékes 13, Tormási 6, Horváth 4 Cs.: VATAI (liberó), Filipovics 6, DÉGI 11, Borlai 3, Soós 2. Edző: Jókay Zoltán


Következő mérkőzésünket az Extraligában, Kecskeméten játsszuk!


Szép volt lányok!!!


Hajrá Vasas!


Vigyorex & Erdős LeventeTatabánya - Vasas Fotó: Vigyorex


Tatabánya - Vasas Fotó: Vigyorex


Tatabánya - Vasas Fotó: Vigyorex


Tatabánya - Vasas Fotó: Vigyorex

Vigyorex


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown