First Previous 1 50 100 150 ... 184 185 186 187 188 189 190 ... 200 201  Next Last


Szurkolói szemmel – Phoenix-Mercano KRC - Vasas Opus-Via ÓbudaKecskemét - Vasas fotó: Vigyorex
2005. december 3.


A mai napon röplabda csapataink Kecskeméten vendégeskedtek a Női Extraligában. Mindenki egy gyors és sima mérkőzésre számított…


Nem így lett! 15 szurkoló gondolta úgy, hogy ma inkább a röplabdamérkőzést választja és nem, pedig a szenvedő foci csapatunk mérkőzését!


Így hát a hangulatra nem lehetett panasz! 17: 00-kor elkezdődött a mérkőzés, mintegy 100 néző előtt.


A mérkőzést az angyalföldi lányok kezdték jobban, bár az első szett legelején az eredményjelző 5-0-ás hazai vezetést mutatott. Ekkor Jókay Zoltán időt kért, ami olyan jól sikerült, hogy megfordították az eredményt és magabiztosan nyerték az első szettet. A folytatást már kicsit jobban kezdtük. A piros-kékek magukhoz ragadták a vezetést, de három pontnál többel nem tudtak ellépni a kecskemétiektől, akik szívósan zárkóztak fel. Sajnos csapatunk nem úgy játszott, mint ami egy bajnok és – kupagyőztes együttestől elvárható lenne ennek ellenére a második szettet is megnyertük.


A harmadik játszmában ismét a hazaiak kezdeményeztek, és magabiztosan vezettek is. Csak nőtt a különbség a két csapat között. Érthetetlen hibákat követtünk el, nyitás-fogadásunk leromlott. Ennek volt köszönhető, hogy 10 pont is volt a különbség a két csapat közt. Innen viszont lányaink megpróbáltak felállni és sikerült kiegyenlíteniük is. De a szett végén a vendég kezek megremegtek, és a hazaiak hozták ezt a játékrészt.


Következett a negyedik szett. Csapatunk felszívta magát és magabiztosan végig vezetve, hozta a kötelezőt és nyerte meg ezt a játékrészt. Nem játszottunk jól, nagyon nem, de csapatunk bizonyította, hogy van tartása és képes nagyobb hátrányt is ledolgozni. Végül is egy küzdelmes mérkőzésen nyert a Vasas Opus-Via Óbuda.


Ma csak a győzelem volt a fontos nem pedig a mutatott játék!


Phoenix-Mecano Kecskeméti RK – Vasas Opus-Via Óbuda: 1-3 (-14, -20, 23, -20) Kecskemét 100 néző Vezette: Csizmarik, Bodrogi Csapatunk: Ékes 6, NYÁRI 11, Tormási 12, Meléndez-Pál 2, Horváth D. 10, Takács 10. Cserék: VATAI (liberó), FILIPOVICS 6, Dégi 9. Edző: Jókay Zoltán


Fél órával a felnőtt mérkőzés után kezdődött a juniormérkőzés. A BSE ellen elveszített 100%-os mutatónk után a lányok bizonyítani akarták, hogy az csak egy kisiklás volt és a juniorok között is az angyalföldi csapat a legjobb. Ennek megfelelően kezdődött az első szett. A Vasas játékosai magabiztosan gyűjtögették a pontokat. Érthetetlen, hogy a juniormérkőzésre miért kapcsolták ki a hazaiak az eredményjelzőt. Ennek a piros-kék szurkolók hangot is adtak, de kérésük süket fülekre találtak.


Eközben a pályán egy nagyon sima mérkőzés zajlott. Az első szettet a Vasas nyerte 8 pontos különbséggel. A folytatás már jobban sikerült. Végig a vendégek vezettek és Borkovits Zoltán edző a cseréknek is játéklehetőséget adott. Amikor a csapat elérte a 20 pontot az angyalföldi publikum Lutter Esztert követelte a pályára. Mikor Eszti a pályára lépett a szurkolók hangosan üdvözölték, aki magabiztos játékkal köszönte meg a bizalmat.


Ez a szett simább volt, mint az előző… Következett a harmadik egyben utolsó játékrész. A hazaiak nem nagyon tudták kivédeni az erős bombákat és a szemtelen labdákat. A csapat jól játszott, igaz játszhatott volna jobban is, de mindig a győzelem a legfontosabb!


Phoenix-Mecano KRC (junior) - Vasas Opus-Via Óbuda (junior) : 0-3 (-17, -14, -17) Kecskemét, 50 néző Vezette: Bodrogi, Csizmarik Vasas: KOVÁCS 14, Horváth 1, TAKÁCS 19, Filipovics 9, Soós 8, BORLAI 10 Csere: Gazsi 2, Lutter 1 Vezetőedző: Borkovits Zoltán


Összegzés. Szeretett klubunk ismét nem gondolt a szurkolóira! Ha ez először fordult volna elő, akkor nem foglalkoznánk vele. De sajnos nem először és nem is másodszor, valamint gyanítható, hogy nem is utoljára történt ez.


Ugyanis ezen a hétvégén foci csapatunk a Fáy utcában 15: 00-kor lépett pályára, míg a röplabdás lányaink 17: 00-kor kezdtek a 80 km-rel odébb lévő Hírös városban. Sajnos nálunk nem módi a szurkolók érdekeit nézni és nem zavarja a vezetőket az, hogy az amúgy se nagy táborunk kettéoszlik. Más klubnál ezt valamiért meg tudják oldani, hogy átérjenek a szurkolók az egyik meccsről a másikra.


Ettől a pár sortól természetesen nem azt várjuk, hogy megváltsuk a világot, hanem azt reméljük, hogy az illetékesek, majd elolvassák, és ha már egy kicsit elgondolkoznak ezen, akkor már megérte. Lányaink ismét hozták a papírformát és kiemelkedő játékvezetés mellett, legyőzték a rendkívül lelkesen és szimpatikusan játszó kecskeméti lányokat.


Szép volt csajok!


Hajrá Vasas!


Vigyorex & Erdős Levente

Vigyorex


Hozzászólások (3 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown