First Previous 1 50 100 150 ... 169 170 171 172 173 174 175 ... 200 201  Next Last


CSODÁLATOS VASÁRNAP


2005. december 18.Előre hozott karácsonyi ajándék. Ezt kaptuk a lányoktól a mai napon, hiszen két csodálatos győzelemmel ajándékoztak meg minket ezen a vasárnapon.


Nem törődve a délelőtti időponttal viszonylag sok angyalföldi és gödöllői szurkoló érkezett meg a Folyondár utcai csarnokba! Köztudott, hogy a két tábor jó viszonyt ápol ennek volt köszönhető a meccs előtti és utáni sörözés.


Délelőtt 11 óra. A játékvezetők belefújnak a sípba és elkezdődött a mérkőzés. A hangulat már az első percekben fantasztikus volt, mind a két tábor kitett magáért! Csapatunkból továbbra is hiányzik Tormási Orsi, aki műtét után lábadozik. Az első szettben szinte végig a vendégek vezettek, de az angyalföldi lányok jobban bírták a hajrát és nyerték meg az első játszmát. A második szettet ugyanúgy kezdtük, mint az elsőt… Sorra ütötték be a pontokat a gödöllőiek mi, pedig rohantunk az eredmény után, de a mai napon ez a piros-kék lányoknak nem jelentett hátrányt, hiszen ezt a játékrészt is a maguk javára fordították. Szívvel-lélekkel játszottak lányaink. Eközben a lelátón a Vasas szimpatizánsok kis látvánnyal készültek. Minden egyes szurkoló kezében kettő vagy annál több csillagszóró volt. A látvány és a hangulatra nem volt panasz. Talán ennek is köszönhetjük a lányok kitűnő formáját! Következett a harmadik szett. A hazai szurkolók biztosak voltak abban, hogy ez lesz a meccs utolsó játékrésze. Ez a szett is úgy kezdődött, mint az előzőek, azaz vendégvezetéssel. Csak, hogy lányaink most nem a végén fordították meg az eredményt, hanem a szett közepére. Csakhogy a végét most a vendégek bírták jobban és ezzel szépítettek az eredményen. Következett a negyedik szett. A Vasas csapata magabiztosan végig vezetve nyerte meg ezt a játékrészt egyben a mérkőzést is. Sikerült feledtetni a pénteki rossz játékot és egy kitűnő győzelemmel fejeztük be az őszi szezont.


VASAS OPUS-VIA ÓBUDA - ARCHITEKTON-GÖDÖLLŐI RC 3: 1 (22, 23, –23, 20) Folyondár utca, 350 néző. V: ifj. Juhász, Mezőffy


VASAS: Meléndez-Pál 3, Ékes 13, Nyári 9, KOVÁCS T. 15, HORVÁTH D. 22, DÉGI 20. Cs: VATAI (liberó), Borlai. Edző: Jókay Zoltán


GÖDÖLLŐ: Gudmann 2, Vargáné 12, MESTER O. 19, Széles 9, Kránitz 6, KOVÁCS B. 18. Cs: Kötél D. (liberó), KÖTÉL ZS. 5, Nagy K. Edző: Hollósy László


A juniormérkőzésen már nagyon kevesen voltak kíváncsiak, hiszen ebben az időpontban volt a női kézilabda válogatott bronzmérkőzése is. Az itt maradt nézők egy nagyon sima mérkőzést láthattak, ahol csapatunk magabiztosan győzte le a Gödöllő csapatát.


VASAS OPUS-VIA ÓBUDA - ARCHITEKTON-GÖDÖLLŐI RC 3: 0 (13, 20, 15)


Csapataink egy fantasztikus vasárnapot varázsoltak számunkra. Felfoghatjuk egy előre hozott karácsonyi ajándéknak győzelmeiket. Az újévben várjuk a hasonló folytatást és reméljük sérültjeink is, felépülnek és Józsa Zsuzsával kiegészülve szépsikereket élünk meg 2006.-ban is.


Ezúton is szeretnék minden Vasas érzelmű embernek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánni!


Szép volt lányok! Hajrá Vasas!
Vasas Opus-Via Óbuda - Gödöllő 2005.12.18.


Fotó: Németh Balázs

Vigyorex


Hozzászólások (2 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown