First Previous 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 50 100 150 200 201  Next Last


A várva várt mérkőzés


Azt talán nem is kell mondani, hogy a pénteki Honvéd-Vasas találkozó lesz az NB1/B legizgalmasabb, leginkább várt és legnagyobb téttel bíró mérkőzése. Mindkét csapat remekül szerepel eddig a bajnokságban, a Honvéd listavezető, míg a Vasas második. A két csapat között a különbség négy pont, tehát egyáltalán nem mindegy, hogy alakul a mérkőzés. Amennyiben győzünk hátrányunk egy pontra csökken, viszont ha vesztünk a Honvéd elszakad a mezőnytől, és már nagyon nehéz lesz őket utolérni.

Nagy a várakozás. A játékosok, a szurkolók, na és persze a média körében is. Bizonyíték erre, hogy a találkozót a televízió is közvetíti. A csapat remek hangulatban készül a pénteki összecsapásra. Az edző és a játékosok is bíznak abban, hogy sikerül elhozni a három pontot a Bozsik Stadionból, és kikerülünk abból a hullámvölgyből, amibe az utóbbi időben kerültünk. A vezetőedző elárulta, hogy vannak kisebb sérültek a csapaton belül, Baranyai Tibor és Füzi Krisztián személyében, míg Kovrig Ákos három sárga lapja miatt kénytelen kihagyni a derbit.
Várhatóan a hangulat is remek lesz. A kispesti ultrák már hetekkel a mérkőzés előtt elkezdték a készülést a pénteki mérkőzésre, de a mieinket sem kell félteni.
A szezon elején megdöbbenve tapasztaltam, hogy mennyi ember számára fontos a Vasas, és jár ki hétről-hétre a hazai találkozókra. Az idegenbeli meccsekre is soha nem látott létszámban kísérik el a csapatot a szurkolók. Míg a másodosztályú mérkőzéseinken volt, amikor négy-ötezer ember is kilátogatott, az élvonalban az átlag nézőszám kétezer...
Sajnos az utóbbi hetekben egy kicsit megcsappant a nézőszám, ami betudható a már korábban említett hullámvölgynek. Viszont ez olyan olyan mérkőzés lesz, ahol mindenkinek ott kell lennie! Tehát kérek mindenkit, hogy legyen ott pénteken este hatkor! Ahogy egyik politikusunk mondta: Mindenki hozzon magával legalább egy embert!
Tudom előbbi kijelentésem után, sokan azt hiszik, hogy kicsit túlzok, végül is nem a Bajnokok Ligája döntőben játszunk a hétvégén, csak azt akartam érzékeltetni, hogy sorsdöntő mérkőzés vár ránk, ahol a csapatnak szüksége van a biztatásra.

Hajrá Vasas!!!

Bándi Tamás
Bándi Tamás


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown