First Previous 1 50 ... 81 82 83 84 85 86 87 ... 100 150 200 201  Next Last


Tagsági kártyarendszer


Vasas Tagsági Kártya
A Vasas SC elnökeként nagyon fontosnak tartom, hogy a Vasas család tagjai életük mind több területén érezzék, hogy az Egyesülethez tartoznak, mind több helyen találkozzanak az általunk szervezett programokkal, élvezzék azokat az előnyöket, melyeket az együvé tartozás tud nyújtani számukra.
Ennek az elgondolásnak a mentén született meg a Vasas Tagsági Kártyarendszer terve, mely kettős célt szolgálna elképzeléseink szerint.
Mivel a kártyát azok kaphatnák meg, akik bármilyen formában az Egyesülethez tartoznak, akár szponzorként, akár adományozóként, akár az adatlapot kitöltve regisztrált szurkolóként, így feléjük egyfajta köszönetként működne a kártya, hozzájuttatva őket számos kedvezmény igénybevételéhez.
Másrészt szeretnénk, ha a kártya összefogná, és lehetőséghez juttatná a Vasas szimpatizánsokat azáltal, hogy kártyaelfogadóként is belépnek a rendszerbe, így teremtve akár üzleti kapcsolatot is a kártyahasználókkal.

Szeretnénk, ha minél több cég is részesévé válna ennek a Tagsági Kártyarendszernek, és a többi kártyahasználó számára szolgáltatásaikból kedvezményt tudnának nyújtani.
Természetesen a kedvezmény módja és mértéke eltérő lehet az egyes szolgáltatóknál, célunk, hogy mindenki számára előnyös együttműködési formákat tudjunk kialakítani.

A Vasas SC, mint a kártya életre hívója is számos kedvezményben részesíti a kártyák jövőbeni tulajdonosait.
.

Célunk, hogy mind a kártyaelfogadók, mind pedig a kártya használók köre folyamatosan bővüljön, ami azt is jelentené, hogy folyamatosan gyarapodik az Egyesületet aktívan támogatók köre, lehetőséget teremtve a még igényesebb szakmai munka megvalósításához.

Reméljük, hogy Ön is lát fantáziát elképzeléseinkben, és kártyaelfogadóként is segíti Egyesületünk munkáját!


Amennyiben Ön is szívesen csatlakozna a kártyaelfogadókhoz, jelentkezzen a marketing@vasassc.hu címen, vagy a 06 70 389 7549-es telefonszámon.Markovits László
ügyvezető elnök
Vasas Lap


Hozzászólások (2 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown