First Previous 1 50 ... 61 62 63 64 65 66 67 ... 100 150 200 201  Next Last


Vasas-BKV Előre 0:1. Ma így sikerült...


Jó volt újra mérkőzésre menni. Hiszen valljuk be, egy szurkolónak mi is lehet a legkedvesebb elfoglaltsága? Hát persze, kedvenc csapatának mérkőzésére menni. Szép számmal gyűlt össze a nép szombat délután a Fáy utcában, közel két és félezer néző gondolta úgy a helyszínen tekinti meg a Vasas szezonnyitó mérkőzését. Csapatunk a Posza - Molnár, Győri, Plókai, Gaál – Füzi, Schultz, Sallai, Kovrig, Nagy – Bardi összeállításban kezdte a mérkőzést.

Az első percekben már látszott, hogy csapatunk ma nincs csúcsformában, mégsem gondoltuk volna, hogy a végén a vendégek örülnek majd. Az első fél óra komolyabb helyzet nélkül zajlott, talán a BKV játszott veszélyesebben, de ők sem tudtak jelentős helyzetet kialakítani. Az első helyzetünk Nagy Laci előtt adódott, de mikor már csak a kapus volt vele szemben, a labdát a kapus lábába lőtte. Sajnos az egész első félidőre jellemző volt, hogy csapatunk szinte az összes szituációban a legrosszabb megoldást választotta. A legnagyobb problémák talán a védelemben akadtak, látszott, hogy Molnár Zoltán és Győri János még nem illeszkedett be a csapatba, míg a támadók nem kaptak használható labdát. Nagy Laci helyzetén kívül nem forogtak veszélyben a kapuk,de bíztunk benne, hogy a második félidőben sikerül kiharcolnunk majd a győzelmet jelentő találatot.
A második félidőre cserélt a BKV, egyértelműen a támadójátékot próbálták erősíteni. A helyzet továbbra is változatlan maradt, helyzetekig alig jutottunk el, mindössze Plókai helyzete volt említésre méltó. Tamási Zsolt a második félidőben cserére szánta el magát. Pályára küldte Weitner Ádámot, Hámori Ferencet és Keresztúri Andrást is, de az ő beállításukkal sem változott a helyzet. A BKV folyamatosan átvette az irányítást, és a 85. percben Földvári Csaba távoli lövését Posza Zsolt nem tudta hárítani, és ezzel a BKV megszerezte a mérkőzés egyetlen gólját, ami a vendégek győzelmét jelentette. A hátralevő percekben hiába támadott erőteljesebben a Vasas, egyenlíteni már nem sikerült.
A játék csapnivaló volt, ez el kell ismerni. Ötlet nélkül játszottak a fiúk, és az ősszel tapasztalt akarás, tűz is hiányzott belőlük. A mai napon semmi sem jött össze, de nem kell elkeseredni, egy vereség még belefér. Minden kedves szurkolót kérnék, hogy ne egy meccs alapján ítéljék meg a csapatot, mindenkinek lehet rossz napja! Ezek a fiúk már bebizonyították, hogy tudnak focizni, képesek jó teljesítményre, ma így sikerült.
Jövő héten folytatás Dunaújvárosban, remélhetőleg jobb játékkal, és persze Vasas győzelemmel!

Bándi Tamás


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown