First Previous 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 ... 50 100 150 200 201  Next Last


Arany Ászok Liga előzetes


A Ferencváros elleni, hazai pályán elszenvedett 1-0-s vereség után Debrecenbe látogat csapatunk az Arany Ászok liga nyolcadik fordulójának szombati mérkőzésén.


A könnyűnek éppen cseppet sem nevezhető találkozó tétje angyalföldi részről pont vagy pontok szerzése, hazai oldalról, pedig az újabb győzelem megszerzése. Kétség kívül a Loki van kedvezőbb helyzetben, hiszen az utóbbi két mérkőzésen a kaposvári és a nyíregyházi tizenegy sem tudott nyerni a hajdúságiak ellen. Az Oláh Gábor utca stadionból eddig csak a Győr gárdája tudta elhozni a három pontot, míg a Videoton és a Kaposvár alulmaradt.

A Vasas idegenbeli mérlege nem túl bíztató, a Sopronban megszerzett egy ponton kívül Kaposváron, Békéscsabán és Pápán sem termett babér a piros-kéknek.

A két csapat örökmérlege azonban a Vasas felé billen, ötvenkilenc mérkőzésből huszonkilencet megnyert, tizenhat döntetlen mellett tizennégy debreceni siker született.

A legutóbbi mérkőzésen 2002. május 11-én 6-3 arányú gólzáporos győzelmet aratott a hazai csapat. A Vasas szurkolók azonban biztosan nem felejtették el a tavaly októberi kupamérkőzést, ahol parádés játékkal 2-0-ra diadalmaskodtunk, a Debrecen ellen.

Szentes Lázár a DVSC vezetőedzője sérülés miatt nem számíthat Bernáth Csabára, Flavio Pimre, Böőr Zoltánra és a volt Vasas játékosta László Andrásra.

A Vasasnál a válogatott védőnk, Tóth András letöltötte eltiltását, így a csapat rendelkezésére állhat.

Örömteli, hogy Horváth Péter ügye rendeződött, a Liga kimondta a Kispest szerződésszegését, így akár már góllal örvendeztetheti meg az angyalföldi publikumot.

A tervezett kezdőcsapatok:

Debrecen: Csernyánszki – Nikolov, Éger, Komlósi, Szatmári – Dombi, Kiss Z., Sándor, Halmosi – Bogdanovics, Kerekes

Vasas: Posza – Molnár Z., Plókai, Vass, Tóth A., - Schultz, Győri, Rósa H., Gaál – Ferenczi, Bardi

Az Egervári Sándort ismerők szerint a Vasas az irányítása alatt nem fog két vereséggel rajtolni.

Legyen igazuk!

HAJRÁ VASAS ANGYALFÖLD!

Szerényes Gábor
vasassc.hu
Szekrényes Gábor


Hozzászólások (2 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown