First Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 50 100 150 200 201  Next Last


2004.10.05. - Most sem sikerült a pontszerzés


Most sem sikerült a pontszerzés


Az Arany Ászok Liga 8. fordulójában Debrecenben vendégszerepelt csapatunk. Azt előre sejteni lehetett, hogy ez a mérkőzés nem sorolható a biztosan megszerezhető három pont kategóriájába. Ennek megfelelően nem kezdődött túl jól a találkozó angyalföldi szempontból, hiszen Madar Csaba már a második percben vezetéshez jutatta a hazaiakat. A Loki a gól után mezőnyfölényben játszott, viszont a Vasas egyenlíteni tudott. Válogatott védőnk, Tóth András fejjel egalizálta az eredményt, Schultz szabadrúgásából.
A második félidő vendég góllal indulhatott volna, ám a most debütáló csatárunk, Horváth Péter emelését Éger, a gólvonalról vágta ki. Ami nem sikerült Horváthnak, az sikerült debreceni oldalon Bogdanovicsnak és Kerekesnek. A kétgólos vezetést már nem engedte ki a kezéből a hazai csapat, és megérdemelt győzelmet aratott.

Egervári Sándor a mérkőzésről:

-Miben látja a vereség okát? Miért nem sikerült a pontszerzés?
A mérkőzés folyamán bebizonyosodott, hogy a Debrecen jobb csapat, mint a jelenlegi Vasas. A tudáskülönbséget hosszú időn keresztül sikerült kompenzálnunk, de sajnos súlyos egyéni hibák kapcsán elveszítettük ezt a mérkőzést is.

-Ha van ilyen, akkor melyik játékosát emelné ki a csapatból?
Molnár Zoltán, Tóth András, Schultz Levente játéka emelkedett a többiek fölé.

-A válogatott szünet adta időt hogyan fogja, tudja kitölteni/felhasználni a csapat?
Az előttünk álló két hét lehetőséget ad arra, hogy ne csak a mentális és taktikai területen készítsük fel a csapatot, hanem a dinamikusabb játék felvállalásához szükséges ritmusváltásokkal tarkított játékra való felkészítés is hangsúlyt kapjon.

-Kicsit előre tekintvén hány ponttal lenne elégedett a Pécs, Zalaegerszeg, Honvéd ellen?
Törekszünk a 9-re, de 6-7 ponttal elégedettek lennénk.

-Milyen következtetést lehet levonni ebből a két vereségből?
Tanúságos volt a két vereség. Több hibánkat ki kell küszöbölni. Öröm az ürömben, hogy ezeket a tanúságokat nem az úgynevezett 6 pontos mérkőzéseken kellett megtapasztalnunk, hiszen a két bajnokaspiráns még nem riválisa csapatunknak. Amennyiben képesek leszünk hibáink nagy részét gyorsan kijavítanunk, úgy jó esélyünk lesz akár a közép csapatokkal szemben is a 3 pontok begyűjtésére.


Szekrényes Gábor
vasassc.hu

Letölthető videok - UTE és FTC meccsekről is

Vasas Labdarúgó FórumImpresszum
Szekrényes Gábor


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown