First Previous 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 50 100 150 200 201  Next Last


2004.10.29. - Vasas-Bp.Honvéd előzetes


Több szempontból is érdekes összecsapásra számíthatnak a Fáy utcába kilátogató szurkolók szombat késő délután.


A két fővárosi rivális csapat jelenleg csak a táblázat alsó felében tartózkodik, ám helyezéstől függetlenül harcos, hajtós mérkőzésre van kilátás. Mindkét csapat továbbjutott NB II-es ellenfelével szemben a Magyar Kupa legjobb tizenhat csapata közé jutásért vívott küzdelemben.

A piros-kék fiúk Baktalórántházán arattak 3-2 arányú győzelmet Rósa, Ferenczi és Győri góljainak köszönhetően, míg a kispestiek Bőcsön diadalmaskodtak 4-2-re.

A két csapat az élvonalban legutóbb 2002. március 16-án randevúzott egymással utoljára, itt a Fáy utcában. Azon a mérkőzésen fordulatokban és gólokban gazdag 3-3-as eredmény született.

Akkor már nem szerepelt csapatunkban az a Szili Attila, aki jelenleg a vendégcsapatban szerepel, három Angyalföldön eltöltött szezon, és egy kis ferencvárosi kitérő után.

Ugyanakkor a Honvéd szurkolók sem biztos hogy jó szívvel gondolnak vissza Horváth Péterre, aki a tavalyi pontvadászatban tizenhét góllal segítette feljutáshoz a piros-feketéket, majd hosszas huzavona után jelenleg csapatunkat erősíti.

Egervári Sándor honlapunknak elmondta a meccs előtti gondolatait, bár egy kicsit még a fájó zalaegerszegi kudarcra is utalt:

- A mérkőzés 14. percében egy nyilvánvaló szabálytalanság következtében 0-0-s állásnál nem kaptunk büntetőt, ami a videofelvétel megtekintése után is egyértelmű. Ennek ellenére az öltözőben nem arról beszéltünk, hogy a meg nem adott büntető következtében veszítettünk Zalaegerszegen.

Kielemeztük a játékunkat és levontuk a tanulságokat, remélve, hogy a soron következő mérkőzésünkön a Honvéd ellen többnyire csak a pozitív történésekről kelljen majd beszélnünk. 1-0-s hátrányban a csapat nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, de ahogy ilyenkor lenni szokott egy hazai kontra megpecsételte a mérkőzés végkimenetelét.

A szombati mérkőzésen reménykedünk a három pontban, ugyanis ez elengedhetetlen lenne a középmezőnyhöz való felzárkózáshoz. A kupamérkőzésen a továbbjutással lehetek csak elégedett, ám bízom benne, hogy a játékbeli javulás, a Honvéd ellen meg fog mutatkozni.
Szekrényes Gábor


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown