First Previous 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 50 100 150 200 201  Next Last


2004.11.04. - Vasas-Bp. Honvéd 4:1 (0:1)

Vasas-Bp. Honvéd 4-1 (0-1)
Illovszky stadion, 4000 nézőVezette: Szabó Zs. (Hegyi, Vámos T.)

VASAS: Posza – Molnár Z., Plókai, Tóth A., Kollár – Weitner, Rósa H., Ködöböcz, Schultz – Ferenczi, Horváth P.

BP HONVÉD: Erdélyi – Vámosi, Budovinszky, Stamenic, Mészáros A. – Genito, Vadócz, Lázár, Vén – Szili – Herczeg

SÁRGA LAP: Molnár Z., Stamenic, Genito, Vén, Budovinszky, Vámosi
KIÁLLÍTVA: Vámosi (második sárga után)

Játékosaink nagyon fogadkoztak a mérkőzés előtt, hogy mindenképpen csak a hazai győzelem lehet az egyetlen lehetséges kimenetel a Honvéd elleni mérkőzésen. Ennek megfelelően kezdték a találkozót. A Vasas ragadta magához a kezdeményezést, többet birtokolta a labdát, és szemre tetszetős akciókat vezetett. A huszadik percben Ferenci szerezhetett volna vezetést, miként Schultz Levente sem tette, ugyanis 24 méterről leadott lövése a kapufáról pattant ki a mezőnybe. A kimaradt helyzetek-, mint ahogy az lenni szokott-megbosszulták magukat, és szinte a semmiből szerzett vezetést a vendégcsapat.

A negyvenharmadik percben Vén három hazai védőn küzdötte át magát, és a kimozduló Posza mellett bal külsővel a kapuba helyezte a labdát.

A második félidőben ekkor még nem gondolták az angyalföldi hívek, hogy csapatunk gólparádét rendez a második félidőben. A hatvanadik percben az a Ferenczi kezdte a gólgyártást, aki eddig csak a helyzetek kihagyásában jeleskedett ezen a mérkőzésen. Tizenkét méterről, szemben a kapuval nem hibázott, és nem hibázott három perccel később Horváth Péter sem. Schultz remek passzát tizennyolc méterről csavarta a bal felső sarokba. Az épp Kispestről igazolt csatár tarthatatlan volt ezen az estén, a vendégek bosnyák védője Stamenic nem is bírta szabályosan szerelni a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt Schultz, a jobbra mozduló Erdélyi kapust becsapva, a kapu közepébe lőtte. Közben Rósa Henrik is feliratkozott a helyzetet kihagyott játékosok közé, Horváth Péter lövése a kapufát találta el, de ez már egy cseppet sem érdekelte az akkorra már fantasztikus hangulatot teremtő piros-kék drukkereket. Örömüket tetézte, hogy Vámosi két percen belül két sárga lapot is kapott Szabó Zsolt játékvezetőtől. A Honvéd a második félidőben szinte semmilyen ellenállást nem tanúsított, egyedül Budovinszky távoli bombája adott munkát Posza kapusunknak. Azonban a Honvéd hórihorgas védője sem választotta a szabályos utat a tizenhatoson belül, így újabb büntetőt rúghatott csapatunk. Ki más, mint Horváth Péter állt a labda mögé, és magabiztosan a bal alsó sarokba helyezte a labdát. Zengett is a lelátóról becsülettel, a Horváth Peti, Horváth Peti rigmus. A mérkőzés eufórikus hangulatban ért véget, köszönhetően csapatunk remek második félidei játékának. Nem bánnánk, ha a mutatott játék és forma, Győrben is megmutatkozna.

Egervári Sándor:
Örömteli, hogy főként a második félidei játékunkkal ilyen szép győzelmet arattunk. Az elején görcsösen, kicsit kiizzadva megérdemelt győzelmet arattunk és ki tudtuk szolgálni lelkes közönségünket.

Bognár György:
Sajnos a második félidőben nem tudtuk megtartani az előnyünket. A második félidőben kevés helyzetet alakítottunk ki, ráadásul tíz emberrel játszottunk a hajrában. Véleményem szerint a játékvezető döntéseivel a mi csapatunkat sújtotta, ítéleteivel „belenyúlt” a mérkőzésbe.

A játékosok belülről:

Schultz Levente:

Már az első félidőben is megvoltak a lehetőségeink, ám azok sajnos kihasználatlanul maradtak. A második félidőben már egyértelműen mi irányítottuk a játékot, és ha jobban koncentrálunk, több is lehetett volna a különbség. Közönségünk fantasztikus volt ma este, ők is megérdemelték ezt a sikert.

Ferenczi István:

Az első félidőben még nem tudtuk teljesen ráerőltetni akaratunkat a Honvédra, a szünet után azonban remek játékkal magabiztos győzelmet arattunk. Győrben hasonló folytatást várok.

Horváth Péter:

Örülök, hogy végre kijött a lépés a csapatnak és nekem is. Az egész találkozó folyamán jól játszottunk, de főként a szünet utáni játékunknak köszönhetjük azt a sikert.Szekrényes Gábor


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown