First Previous 1 50 100 ... 145 146 147 148 149 150 151 ... 200 201  Next Last


2004.11.11. - CEV-Kupa - Nemzetközi színtéren a Vasas Opus-Via Óbuda röplabdásai


Riom, a közép-francia kisváros (Clermont Ferrand-tól mintegy 50 km északra) az egyik színhelye a CEV-Kupa 2004-2005. évi küzdelmeinek. Két lapzárta között, november 12-14-én rendezik meg a selejtezőket, ahol is csapatunk a görög Panathinaikos, a belga Dauphines Charleroi és a házigazda VBC Riom társaságában igyekszik a legtöbb pontot begyűjteni.


Jókay Zoltán vezetőedző a felkészülésről, az erőviszonyokról nyilatkozott lapunknak. – Az ellenfelekről kevés az információ, annyit tudunk, ami az Interneten elérhető. Mindannyian nemzeti bajnokságuk élvonalában játszanak, sok közöttük az idegenlégiós. Várhatóan sok lesz a gyors és erős felugrásos nyitás, ezért a fogadásra és a támadás előkészítésére nagyon kell majd figyelnünk! Nem írom le magunkat, a mi játékfelfogásunkban is megvannak a kombinatív játék elemei. Bármi lesz az eredmény, a külföld felé kacsintgató játékosoknak ez nagyon jó alkalom a megmérettetésre!

Jókayn kívül Borkovits Zoltán másodedző, Előd János és Csortos Csaba szakvezetők, a keretből pedig Meléndez-Pál Beatrix, Pethő Anita, Tormási Orsolya, Józsa Zsuzsanna, Takács Zsófia, Kovács Tímea, Varga Emese, Dégi Barbara, Vatai Gabriella és Nyári Virág utazik Franciaországba.

A program:
nov. 12.: Vasas – Panathinaikos
nov. 13.: VBC Riom – Vasas
nov. 14.: Vasas – Dauphines Charleroi


Oszvald György


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown