First Previous 1 50 100 ... 147 148 149 150 151 152 153 ... 200 201  Next Last


2004.12.06. - Egy csapat mind felett! - Szurkolói beszámoló a gödöllői röplabda mérkőzésről


Krónika:


Majd két tucatnyi VASAS szurkoló indult útnak a nem túl messzi Gödöllőre, hogy a hűvös vasárnap délutánon a VASAS Opus -Via Óbuda csapatát buzdítsa. És nem volt hiábavaló az út, hiszen Gödöllőn ismét bizonyítottak a VASAS-lányok. Egy sima meccsen, látványos játékkal szórakoztatták a nagyrészt mikulássapkában szurkoló táborunkat.

Az első szett remek hangulatban telt, a játszmák végén szokásos visszaszámlálásba mindenki bekapcsolódott, bár a feltűnően emelkedett hangulatban sokaknál szerepet játszott a közeli italdiszkont akciós kínálata is....

A második szett felénél aztán történt egy kis összeszólalkozás a hazai kispaddal, ami rányomta bélyegét a folytatásra. Bár a gyönyörű VASAS-lányok lenyűgöző játékot produkáltak, az önfeledt, már-már karneváli hangulat csak a 3. szettben tért vissza. A mérkőzést lelkes és könnyed játékkal nyerő csapatot egy boldog angyalföldi „Mikulás” apró csokihasonmásaival lepte meg a mérkőzés végén.

Gondolatok:

Jó érzés, hogy újra olyan VASAS csapatnak szurkolhatunk, amely nem csak sikereiben hanem hozzáállásában is arra emlékeztet amit jó nézni és szeretni, újra. Nem elég, hogy könnyedén és fölényesen hoztuk el a három pontot Gödöllőről, láthatóan jól szórakozott nemcsak a publikum hanem a csapat is. Az első szettben egy gödöllői megmozdulás után a háló tetején végigtáncoló labda a már földön fekvő és tehetetlen VASAS játékos kezei között hullott a földre. Ez pontot és örömöt eredményezett a hazai csapatnak, de a mi játékosaink arcára is mosolyt rajzolt. De nem ez volt az egyetlen mozzanat amiért emlékezetes marad ez a délután számunkra.

Az idei év második idegenbeli kiruccanása volt ez a szurkolóinknak, úgy gondolom, hogy Kecskemét után itt is jól helyt álltunk. A közel húsz fős tábor végig sportszerűen szurkolt, és bíztatta a csapatot. Ezalól egy kivétel volt, amit a hazai csapat edzője egy amolyan „gyere ki a hóra” felhívással honorált, érdekes és felettébb amatőr magatartást tanusítva. Reméljük ez a mentalitás nem fog teret nyerni az amúgy pozitív hangulatú és szórakoztató női röplabda mérkőzéseken a jövőben.

Kis aggodalomra adhatna okot ugyan két meghatározó játékosunk sérülése, de mégsem: hiszen helyettesítésük eddig tökéletesen megoldott. Dégi Barbi vállsérülése csak jövőre gyógyul teljesen. Meléndez-Pál Bea egy bokaficam áldozataként koptatja a padot, és ahogy ezt Jókay Zoltán vezető edző a mérkőzés után elmondta, valószínűleg ő sem fog erősíteni minket a Miskolc elleni találkozón, ehelyett a jövő hét végi OIK döntőn szeretné, ha helyt állna. Reméljük nélkülük is biztosított a siker, csakúgy mint csapatunk alapszakaszbeli fölényes győzelme.


Alig várjuk a folytatást!
Tóth Szabolcs & Szatmári Zsolt


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown