First Previous 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 50 100 150 200 201  Next Last


2005.01.22. - Néhány gondolat a Terembajnokságról


Csapatunk nem jutott tovább a Terembajnokságon, de azt mondom: ne szomorkodjunk emiatt.


A terembajnokság döntője tavaly igen botrányosra sikeredett, mivel azt a szervezők kétnaposra szervezték meg az addig jól bevált egynapos helyett. Emiatt a debreceni Főnix-csarnokban megrendezett eseményt a szurkolótáborok bojkottálták.
Miközben a helyi rendezők nagyszámú szurkolói megjelenésre számítottak, a ferencvárosiak és győriek egyáltalán nem jelentek meg, míg a szegediek és a soproniak mintegy 5 fővel képviseltették magukat.

Idén ismét vitákra került sor a külföldi csapatok meghívása ill. annak késöbbi visszamondása miatt. Budapesten voltak szurkolói incidensek is. Csapatunk tehát egy olyan sorozatban szerepelt, amelyre a "balhés" jelző egyelőre sajnos illik.

Másrészt a döntő helyszínével, Debrecennel kapcsolatban megemlíthető még, hogy amikor szurkolótáborunk legutóbb ott vizitált, "kissebb" incidens érte őket, szóval azt is mondhatjuk, hogy Debrecen nem túl biztonságos VASAS szurkolók számára...

Ebből a szempontból tehát nem olyan nagy tragédia ez a teremkudarc. A játékosaink öszpontosítsanak a rendes bajnokságra, annak tétje is van!

A teremfoci döntője jövő hétvégén lesz, de a VASAS szurkolói így sem maradnak rangos sportesemény nélkül, hiszen vízilabdacsapatunk pénteken a Dominót, szombaton az Egert fogadja!

HAJRÁ VASAS!
Németh Balázs


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown