First Previous 1 50 100 150 ... 151 152 153 154 155 156 157 ... 200 201  Next Last


2005.01.23. - Fájó vereség a BSE ellen!


Fájó vereség a BSE ellen!Öröm volt látni, hogy péntek este munkából nem haza mentek az emberek, hanem inkább a Folyondár utcai csarnokba. Pedig akkorra volt már minden, jégesőtől kezdve a hó és szélviharig. De ez sem tántorított el senkit, ugyanis a csarnok kis híján tele volt. De miért is ne lett volna tele, hiszen a tavalyai ezüstérmes csapat fogatta a bajnokot.


Voltak itt dobok, zászlók drapik.


Álomba illő volt az egész első szett! A Lányok úgy kezdtek, hogy valószínűleg nem volt ember aki azt mondja, hogy itt ma nem Vasas siker fog születni. Pillanatok alatt megragadtuk a kezdeményezést és máris hallható volt a sláger, hogy „3-at kaptok még”! És máris megvolt az első játszma.


Aztán jött a térfélcsere és mintha már nem is ugyanaz a csapat játszott volna! Sajnos szomorúan kellett néznünk a BSE szárnyalását. A második szettet a vendégcsapat nyerte és 1-1 volt az állás.


Jött a harmadik játszma, és folytatódott a rémálom. Az első szettben remeklő Tészta és Zsófi teljesítménye is visszaesett, a játékunk görcsössé vált. Nem ment úgy ahogy szerettük volna. És máris 2-1 volt az állás a vendégeknek!


Következett a 4. szett. A lelátóról felhangozott a „Soha ne add fel” című dal. Lányok újra a pályán voltak És minden úgy alakult, ahogy az első szettben. Ismét mi kezdeményeztünk és el is húztunk a BSE-től, vezettünk már 6-tal is. Aztán megint történt valami és 16-10-ről feljöttek 19-16-ra majd fordított BSE 21-19-re. Itt még összeszedte a csapatunk magát és ki tudott egyenlíteni: ekkor volt 21-21. Sajnos innen már nem tudták tartani magukat a Lányok és a 4. egyben utolsó játszmát is hozni tudta a vendég társulat!


Ezen a napon sajnos jobbak voltak a vendégek és megérdemelten nyertek. De mindenki kiegyezett abban, hogy inkább most kapjunk ki mint az utolsó 3 meccsen...!!!


A mérkőzés után megkérdeztem Jókay Zoltánt, hogy mi a véleménye a mai meccsről: „Ketten is elég rossz napot fogtak ki az ütőink közül ehhez még hozzá tevődik az is, hogy a feladó is mindig őket választotta. Nem szabad „sírni”, túl kell tenni magunkat ezen, és csinálni kell tovább a dolgunkat!”


Nem hagyhatjuk szó nélkül Pethő Anitát sem aki ma a csapatunk legjobbja volt és egymaga 22 pontot szerzett! Nem búslakodhatunk tovább hiszen hétfőn szintén egy nehéz meccs vár a lányokra Kecskeméten, majd aztán utazhatunk Egerbe ahol a magyar kupában kell helyt állnunk!


További sok sikert a csapatnak!


Írta: Vakond!

Erdős Levente


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown