First Previous 1 50 100 ... 102 103 104 105 106 107 108 ... 150 200 201  Next Last


2005.01.29. - Visszavágott a Domino - Szurkolói beszámoló


Visszavágott a Domino - Szurkolói beszámolóA sorsolás szeszélyének köszönhetően péntek este került sor Magyarország jelenlegi legnagyobb vízilabda derbijére, ami pontosan egy napra esett az Egerben megrendezett Eger-Vasas röplabda Magyar Kupa meccsel. Félő volt tehát, hogy nem mindenki ér föl a 17 órakor kezdődött egri meccsről a Komjádiba.


Tavaly sokkal nagyobb roham volt a jegyekért, az akkori meccsen még a kapu mögött is álltak emberek, míg idén sajnos nem volt teltház. Valószínűleg azok maradtak otthon, akik korábban inkább néhány "sztárjátékos" miatt jártak ki, nem pedig a Vasas miatt.


A vendégtábor egy Bp. Honvéd drapi mögött helyezkedett el, mintegy négy fővel. Szomorú, hogy egy ilyen meccsre mindösszesen ennyi ember érkezik a csapatát buzdítani, főleg úgy, hogyha megnézzük a Domino sikerlistáját az elmúlt években.


A mi oldalunkon mintegy félszázan próbáltunk szurkolni, de ez eleinte akadozott. Az első negyedben a gólok után a "Piszkáld ki! Piszkáld ki!" kezdetű dalba még mindenki bekapcsolódott, aki a tábor környékén volt, így egész jól hangzott a végén az "An-gyal-föld! Angyalföld!" Általában nem sikerült összeszedetten szurkolni, elsősorban a dobok hiánya miatt, amelyek ekkor még éppen úton voltak Eger és Budapest között.


A második negyedben folytatódott az, ami az elsőben, csapatunk megszerezte a vezetést, a Domino pedig egyenlített. A meccs elég izgalmas volt ezekben a percekben. Kapufák, kihagyott előnyök jellemezték mindkét oldalt.


A harmadik negyedben is érdekes dolgok történtek. A Domino kapufát lőtt, ami szerencsétlenül jött le a lécről és kapusunk kezéről a hálóba pattant... De itt még volt esélyünk.


Két dobosunk, Zsolt és Szabolcs pont akkor érkeztek meg Egerből, amikor a Domino átvette a vezetést. Ekkor még próbálkoztunk, de pár percen belül kétgólos hátrányba kerültünk. Nem sok embernek maradt kedve szurkolni...


A negyedik negyedben állandósult a kétgólos hátrány, sőt még növekedett is. A vendégek énekeltek, amiből a dobunk miatt nem sokat lehetett hallani. Nálunk még egy "Mindent bele!", de aztán már a többség lemondott még az egyenlítésről is. Sajnos nem is sikerült, így csapatunk az őszi bravúros Kőér utcai győzelem után hazai pályán szenvedett vereséget a (tegyük hozzá) jóval esélyesebb Domino ellen.


Az Eger ellen máris itt a lehetőség a javításra! HAJRÁ VASAS!


Németh Balázs

Németh Balázs


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown