First Previous 1 50 100 ... 103 104 105 106 107 108 109 ... 150 200 201  Next Last


2005.01.30. - Csak egy csapat volt a medencében! - Szurkolói beszámoló


Csak egy csapat volt a medencében! - Szurkolói beszámolóTíz perccel a kezdés előtt érkeztek meg az egriek, akik sokkal többen voltak, mint tegnap a Dominósok. Kiraktak egy Eger ill. egy Hungary felíratu drapit is. Énekeltek, és hangjuk betöltötte az uszodát, mert a Vasas tábor ekkor még nem volt bent. Lehettek kb. 25-en (ez vízilabdameccsen idegenben jó létszám 130 km utazás mellett).


Mi közvetlenül a kezdés előtt kezdtünk el szurkolni, ekkor felhangzott a "Hozz egy sört! Hozz egy sört! Gerendás Gyuri, hozz egy sört! Vasas tábor kér most téged! Gerendás Gyuri, hozz egy sört!" című dalunk is amin maga az érintett is jót nevetett...


Az első negyed izgalmak nélkül telt, megszereztük a vezetést, sőt még növeltük is. Az egriek szinte végig mutogattak nekünk, néha közülünk is akadtak olyanok, akik zokon vették ezt, és visszamutogattak.


A második negyed táján el is indultak felénk az egriek, de a biztonsági emberek visszatartották őket. Ebben a megmozdulásban az is benne lehetett, hogy csapatuk katasztrofálisan játszott, míg a Vasas lőtte a gólokat. 6-nél tartottunk, amikor megszerezték első góljukat. 


A gólok után a "Piszkáld ki! Piszkáld ki!" című dalunkat százak énekelték, jóval hangosabban, mint a Domino ellen.


A negyedik negyedben érkezett el a szurkolásunk a csúcspontjára. Ugyan a két csapat közötti távolság csökkent a harmadik negyedhez képest, de már jóval közelebb volt a mérkőzés vége. Egyszer még egy "Hajrá, BVSC!"-re is rákezdtünk, utalván arra, hogy a nyáron szinte a komplett vasutas csapat főtámogatóval és edzővel együtt Egerbe költözött. A meccs végén a játékosok többsége kijött pacsizni, de az egriek is odahívták magukhoz a játékosaikat. 


Szép volt, fiúk! HAJRÁ VASAS!

Németh Balázs


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown