First Previous 1 50 100 150 ... 158 159 160 161 162 163 164 ... 200 201  Next Last


2005.02.14. - Interjú Dégi Barbarával


Első kérdésem az lenne, hogy már nagyon régóta sérüléssel bajlódsz. Mikorra várhatjuk a teljes felépülésedet? Már jó erőben vagyok, napról napra javul az állapotom, remélhetőleg a legközelebbi meccseken Jókay Zoli szavaz egy kis bizalmat nekem, és kipróbál az eredeti posztomon is.Láthatjuk minden meccsen, hogy bár csereként is de ott vagy, és a pálya széléről buzdítod a lányokat. Szerinted, segít ez valamit nekik? A ti énekeitekhez képest az én hangom nagyon kevés... :-) Elnyomtok :-) De igyekszem, hátha meghallanak. :-)


Örömmel láttuk, hogy a Kecskemét elleni kupa meccsen már játéklehetőséget kaptál Jókay Zoltántól, igaz csak rövid időre cserélt be. Szerinted milyen volt a visszatérésed? Olyan szerepkörben kaptam először játéklehetőséget, ahol eddig még nem próbáltak ki soha. Úgy éreztem, ha csak minimálisan is, de tudtam segíteni a többieknek. A ti köszöntőtöket pedig külön köszönöm!!!


Nagyon jó a viszonyod a szurkolókkal és a csapattársaidal is. Ad neked valami plusz erőt az, hogy ilyen sokan szeretnek? Természetesen, az én lelki világomba nem fér bele az, ha ellentétbe kerülök másokkal. Az a teljesítményemnek is a rovására is menne.


Sajnos ebben az évben egyelőre negatív a mérlegünk mert 5 bajnoki meccsen 3 vereséget, és csak 2 győzelmet sikerült szereznünk. Miben látod a megoldást? Mi lehet a gyógyír a csapat teljesítményére? A gyógyír a további koncentrált munka, és a csapaton belüli nyugodt viszonyok. Semmi több.


A hozzáértők a bajnokság előtt ezt a csapatot a tabella biztos 4.-5. helyére rangsorolták. Ahhoz képest eddig ezt túlteljesitetétek. Bízhatunk ehhez hasonló folytatásban? Nem érzem jogosnak ezeket az előítéleteket. Játékosállományunkat tekintve dobogós helyezés mindenképp várható lett volna már akkor is. Azóta a csapat bizonyította, hogy bárkit, hangsúlyozom, BÁRKIT meg tud verni ebben a mezőnyben, így a célunk természetesen a bajnoki arany.


Már szinte biztos, hogy az alapszakaszt nem tudjuk megnyerni. Mit vársz a rájátszástól? Mindenképpen döntőt szeretnék játszani, és ez nem csak álom, realitás.


Van-e reális esély arra, hogy a bajnokság végén mi örülhessünk a legfényesebb éremnek? Ugye ezt nem kérdezted komolyan??? :-)


Pár kérdéssel ezelőtt utaltam a csapat hullámvölgybe kerüléséről, de azt hiszem, nem mehetünk el szó nélkül a Jászberény elleni meccsen elhullajtott 3pont mellett. Mi szurkolók a Nyíregyháza ellen már reménykedtünk, hogy túl vagyunk ezen a nem túl jó időszakon erre itt volt ez a meccs. Mi lehetett ennek az oka? Nem tudom megmagyarázni. Talán túl görcsösen játszottunk, annyira akartuk a győzelmet, hogy ez már negatív teljesítményekbe fordult át. Hogy belül a pályán mit éreztek a lányok, arról sajnos nem tudok mit mondani.


Következik a Miskolc elleni hazai találkozó. Mit vársz ettől a mérkőzéstől? Letisztult gondolatokat, egy precíz felkészülés utáni vidám, könnyed játékot, és természetesen Vasas győzelmet.


Most ezt szurkolóként kérdezem. Látod-e hatását annak, hogy egy szervezett ultra csoportot alakitotunk és minden meccsre elkísérjük, a csapatott, és két dobbal, zászlókkal végig szurkoljuk az összes találkozót? Ezen kívül mit szólsz az olyan kezdeményezésekhez, mint például az az internetes honlap, amit mi szurkolók csináltunk a csapatnak? Komolyan mondom, nagyon örülünk neki, hogy ott vagytok, hangulatot csempészetek még a legridegebb csarnokokba is, és jó arra gondolni, hogy nem vagyunk egyedül...

Erdős Levente


Hozzászólások (1 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown