First Previous 1 50 100 ... 125 126 127 128 129 130 131 ... 150 200 201  Next Last


2005.02.22. - Hétfő esti győzelem! Szurkolói beszámoló


Hétfő esti győzelem!Hétfőn 18.00-kor a Fáy utcában látta vendégül a női kézilabdacsapatunk az egy hellyel előttünk álló Kiskunhalas csapatát.


Csapatunk remek játékkal kezdte a mérkőzést, amit mi szurkolók hangos buzdítással jutalmaztunk. Nagyon jól játszottak a lányok, és már 2-3 góllal is vezetünk. Talán a kapus teljesítmény maradt el a várttól és ezt mutatja az is, hogy Köstner Vilmos az első félidő végén kapust cserélt. Triffa Ágnes ált be. Sajnos ő sem jelentett nagy akadályt a kiskunhalasi lányoknak és az első félidő végén már át is vették a vezetést. Az első 30 perc elteltével a vendég társulat 2 gólos előnnyel vonulhatott az öltözőbe.


A második félidőben folytatódott Őri Adrienn remeklése és sajnos a játékvezetők gyenge teljesítménye is. Kettős emberelőnnyel kezdtük ezt a játékrészt.


A félidő elején a mi edzőnk kapott sárga lapot, amikor azt kérte számon a „sporikon”, hogy túl sokáig tartja passzívan a labdát a vendégcsapat. Aztán szerencsére feljavult a kapus-teljeítményünk és támadó sor is dobta a gólokat. A félidő végére kiegyenlítettünk majd átvettük a vezetést Koroknai góljával.


A második 30 perc elteltével 30-28 állt az eredményjelző táblán és ez azt jelentette, hogy pontban utolértük a Kiskunhalast.


A mérkőzés egyértelmű legjobbja Őri Adriennel a mérkőzés után beszélgettem: „Nagyon küzdelmes mérkőzés volt és az akartunkkal sikerült túl lépnünk a helyenkénti rosszabb játékon és sikerült nyerni." Arra a kérdésre, hogy mi várható a folytatásra, arra azt mondta, hogy:” Mivel nincs már esélyünk bekerülni a 8 közé, ezért reméljük sikerül megnyerni a rájátszást és minél jobb helyezést érünk el."


Adrienn után még sikerült megszólaltatnom Köstner Vilmost is, akit a mérkőzésről kérdeztem: ”Egy hibákkal tarkított mérkőzés volt ahol első sorban a küzdelem dominált és a támadó játék volt eredményes mind a két csapat védekezésben és kapus-teljesítményben gyengébbet nyújtott bár nekünk a védekezésünk és a kapus teljesítményünk a végére feljavult és ez eredményezte a győzelmet."


Kértem, hogy pár nevet emeljen ki a csapatból kivel elégedett és kivel kevésbé: „Úgy gondolom, hogy Koroknai Viki jól játszott az egész találkozón, a két szélső is megoldotta a feladatát, Natasa talán még eredményesebb is volt és Őri is jól játszott, talán ők akik többet nyújtottak de mindenki megtette a magáét. Tehát nem volt olyan játékos akivel elégedetlen lettem volna."


A mérkőzésen történt még egy dolog, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül és ez pedig az volt, hogy az egyik játékvezetőt a második félidőben sokadik téves ítélete után mi szurkolók elkezdtük piszkálni és erre ő a meccs közben mindenki által ismert köznyelven bemutatta a középső ujját!


Ez semiképpen nem helyén való viselkedés Tőle, és ha nem bírja elviselni a kritikát, akkor inkább adja vissza a papírját.


Ezt leszámítva egy nagyon jó mérkőzés volt, ahol a nagyobb akarat győzedelmeskedett!


Szép volt lányok! Gratulálunk csak így tovább!

Erdős Levente


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown