First Previous 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 ... 50 100 150 200 201  Next Last


2005.02.23. - Könnyed, laza győzelem! Szurkolói beszámoló


Könnyed, laza győzelem!Ma a BKV Előre csapatával játszottunk edző meccset a Láng Vasas pályán.


Csapatunk az első félidőben a: Posza, Molnár, Plókai, Tóth, Kiss, Rósa, Ködöböcz, Szanyó, Gaál, Gyánó és Waltner összeállításban lépett pályára. Az elejétől kezdve uraltuk a játékot és Szanyó beadásai komoly veszélyt jelentettek a vendégeknek.


Az első gólra 18 percet kellett várni, amikor is Szanyó labdáját Gyánó lőtte a hálóba. A második gól a 40. percben született, Rósa végzett el szabadrúgást a vendég 16.-os sarkáról és a középre ívelt labdát Waltner jutatta a gólvonal mögé.


Nem örülhettünk sokáig, mert a védelmünkben zavar támadt és ezt Werle ki is használta, és a kifutó Posza mellett a hálóba lőtte a labdát. 43. percben a vendég kapusról kipattant labdát Szanyó gyönyörűen lőtte a hálóba. A 45. percben történt még, hogy Molnár kezdett el lökdösődni Szirtesivel, de komolyabb balhé nélkül lezajlott a kakaskodás.


Az első félidő ötletes jó játékot hozott a mezőnyből Szanyó és Gyánó teljesítménye magasan kitűnt.


A második félidőre Tóth Andris helyére Kovrig míg Waltner helyére Horváth állt be. A 2. játékrészben már kiegyenlítettebb volt a játék, és ígéretes BKV helyzetek születtek elsősorban Török révén. De a 20. percben mégis mi szereztük meg a 4. találatunkat: kijátszva a vendég védelmet Rósa passzolt középre Gyánónak, aki ismét betalált a hálóba.


A 30. percben Egervári Sándor ismét cserélt és Kiss helyett Gácsit illetve Ködöböcz helyére pedig Vasst küldte be. A második félidőben több helyzettett alakítottunk ki de sajnos gólra váltani már nem tudtuk őket. Ebben a játékrészben mindenképp meg kell említeni Kovrig teljesitményét, aki remekül játszott.


A mérkőzés után Egervári Sándorral beszélgettem és az első kérdésem ez a mérkőzés volt:


”Gyánó Szabolcs feltétlenül jól játszott de jó formában van a Szanyó Karcsi a Molnár a Rósa Henrik, tehát olyan szép megoldások születtek a támadó játékot illetően, ami tényleg reményt keltő, de a védekezésünkön még mindig kell állítgatnunk, hogy még masszívabbak legyünk. De én úgy érzem, hogy az eddig elvégzett munka alapján jó erőben van a csapat, a taktikai fegyelem működik, és bizakodóan várhatjuk a tavaszt."


Ön szerint így a végéhez közeledve, hogy sikerült a felkészülés?


„Elégedettek vagyunk. Magyar viszonyokhoz viszonyítva jó körülmények között, délelőttönként tornacsarnokban, délutánonként pedig a műfüves pályán tudtunk edzeni, ami minden igényt kielégítő volt. És ezt még meg is tudtuk fejelni, és a tulajdonos révén 8 nap alatt 3 mérkőzést tudtunk játszani Horvátországban, nagyszerű ellenfelekkel szemben jó talajú pályákon. Úgyhogy, ha itt az idő meg javul, és a bajnokság elkezdődik, én úgy érzem, hogy jó reményeink lehetnek abban a tekintetben, hogy egy sikeres tavaszt tudunk produkálni ebből a felkészülésből.”


Előbb említette a Horvátországi edzőtábort, milyen tanulságot lehet levonni, hol tart a felkészülés? „Van néhány játékos akinek lemaradása van, ezt szeretnénk a hátralévő 10 napban pótolni, de vannak játékosok, akik már szinte bajnoki formában vannak.”


Mi lesz a várható kezdőcsapat a tavasszal? „Még van 10 nap, úgyhogy ezzel még várunk, de nyilvánvalóan az eddigi összealításunkból adódóan a csapat gerince már kialakult.”


Mit vár a bajnokság végén? Milyen eredmény lenne reális ennek a csapatnak? „Egy feljutó csapatnak a középmezőnyt célozták meg, ami nem szokott előfordulni, hiszen mindig a biztos bentmaradás az, amiről beszélnek a vezetők. Most "fölemelte" magának  a Vasas család a lécet, de én úgy érzem, hogy a lemaradásunk ellenére is képesek leszünk egy jobb tavaszi szereplésre és a csapat el tudja érni az 5-8. hely valamelyikét.


Csapatunk tehát 4-1-re győzött  a BKV ellen, és legközelebb szombaton 11 órakor a Megyeri úton, a műfüves pályán játszik edző meccset az Újpest csapatával!


Hajrá Vasas!

Erdős Levente


Hozzászólások (2 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown