First Previous 1 50 100 150 ... 163 164 165 166 167 168 169 ... 200 201  Next Last


2005.03.17. - Junior elődöntő a Folyondár utcában - Szurkolói beszámoló


Junior elődöntő a Folyondár utcábanA Junior bajnokság 4 csapatos elődöntőjét rendezhette a VASAS március idusán. Cézárral ellentétben minket senki nem intett óva ettől a időponttól, így már a kora reggeli mérkőzéstől –exponenciálisan növekvő számban- bíztattuk kedvenceinket.


A négy résztvevő csapat a Miskolc, a Nirvana TF, a BSE és természetesen a VASAS volt. Mint az megjósolható is volt a továbbjutás kérdése nem maradt sokáig nyitva. A VASAS mind a Miskolc, mind a TF ellen magabiztos játékot produkált (3-0 mindkét mérkőzés eredménye). A BSE viszont rövid megingásokkal vette az akadályokat a kicsti VASAS szurkolók által  is támogatott csapatok ellen (3-1 mindkét mérkőzésen).


A reggel 9-kor kezdődő viadal zárómeccsére maradt tehát a csoportgyőzelem eldöntése. A Horváth „Dodó” által vezérelt BSE komoly izgalmakat okozott. Az első szett – mint ahogy már azt szinte megszokhattuk- VASAS sikert hozott. Jó csapatmunka Kovács Timi lelkes sőt csillogó játékával győzedelmeskedett. A második és harmadik szettben azonban még a lelátón társaikért szorító Vatai Gabi és Szimi imái sem találtak meghallgatásra, és veszítettünk.


De következett a feltámadás! Beu feladásaira rendre jól érkezett az influenzát éppen csak kiheverő, egyetlen edzést a háta mögött tudó Anita. Takács Zsófi teljesítménye is pontokban mérhetően feljavult a mérkőzés zárószakaszára.


Így a presztizsmeccs végeredménye VASAS 3-2 BSE! Újabb siker a rivális ellen. Ezzel az eredménnyel esélye van arra a VASASnak, hogy minden korosztályban diadalmaskodjuk egyetlen idényen belül. Ez még soha senkinek sem sikerült eddig.


Szurkolóik számára a nemzeti ünnepet egyúttal VASAS ünneppé is varázsolták a gyönyörű VASAS lányok.


Köszönjük Hajrá VASAS, Angyalföld!!!

Tóth Szabolcs & Szatmári Zsolt


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown