First Previous 1 50 100 ... 108 109 110 111 112 113 114 ... 150 200 201  Next Last


2005.03.26. - A Recco meccs előtti beszélgetés olimpiai és világbajnok volt játékosunkkal, Madaras Norbival


A Recco meccs előtti beszélgetés olimpiai és világbajnok volt játékosunkkal, Madaras NorbivalMadaras Norbert


Norbi az olimpiai arannyal a zsebében, szakmai kihívás miatt szerződött tavaly nyáron az olasz élvonal egyik kirakatcsapatához, a Pro Reccohoz. Mi, szurkolók sajnáltuk, hogy elmegy, azonban meg kellett/meg kell értenünk, hogy a további szakmai fejlődése miatt erre az ajánlatra nem mondhatott nemet. Azonban az alábbi interjúban kiderül, nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a Vasasban szerepeljen majd. Reménykedjünk, hogy a legendás balkezes játékos nemsokára újra a Komiban játszik majd a piros-kék színekért. Azonban most, 30-án illetve áprilisban egy számára is nehéz feladatot kell megoldania. Le kell győznie a számára is oly’ kedves piros-kék egyletet. Nemcsak neki, nekünk is nehéz lesz. Most valóban azért szorítunk, és ezért ő sem haragszik, hogy a két meccs alapján a Vasas kerüljön az EL Final Fourba.


 - A legfontosabb kérdéssel kezdeném: hallottam, hogy a kezed megsérült. Most hogy vagy? - Valóban gondok voltak a kezemmel, de már minden rendben. Egyáltalán nem fáj!


- Hogy érzed magad a Recconál? Mennyire sikerült a beilleszkedés? Szerinted jól választottál, amikor ehhez a csapathoz szerződtél? - Nagyon jó döntés volt, hogy idejöttem játszani, sokat tanultam és jól is érzem magam. A beilleszkedéssel sem voltak gondjaim, a csapattársaim sokat segítettek.


- Gondolom, az olimpiai aranyérem utáni pörgést követően jó a kinti nyugalom. Nem hiányzik a hazai légkör? - Néha hiányzik, főleg az uszodák hangulata, illetve igazából csak egyé (a Komjádié!!!), de néhány nap múlva lesz benne részem!!! :)


- Mennyire tartod a kapcsolatot a kint játszó játékosokkal? - Szoktam velük találkozni, és elég sokat beszélünk telefonon!


- Mit szólsz Csuvi döntéséhez, hogy egyrészt hazajön, illetve ahhoz, hogy a válogatottságot - ideiglenesen - lemondta? - Volt egy jó lehetősége és élt vele, a válogatottság lemondása pedig csak egy évre szól és engem valahogy nem lepett meg!


- Térjünk rá a március 30-ára: Vasas-Recco EL mérkőzés lesz a Komiban. Sajnos, ellenfélként térsz vissza. Mennyire lesz más Neked ez a mérkőzés? Hiszen piros-kék színekben lettél sztár, mi, szurkolók szerettünk/szeretünk Téged. Most viszont az a feladatod, hogy csapatoddal legyőzzetek minket, hogy gólokat dobjál. Ez nem lesz számodra nehéz? - A Vasas elleni 2 mérkőzés, különösen az 1., ami otthon lesz, teljesen más, mint amiket eddig játszottam. Tulajdonképpen a kedvenc csapatom ellen kell játszanom, a kedvenc uszodámban. De most a másik oldalon vagyok, úgyhogy ezekkel nem szabad foglalkoznom. Biztos nehéz lesz kék sapkában a vízbe ugranom, de most így alakult.


- Mit vársz a szurkolókkal való találkozástól? - Jó lesz látni végre egy igazi szurkolótábort! :) Remélem, ők is úgy emlékeznek rám, ahogy én rájuk!


- Tudom, hogy figyelemmel kíséred a Vasas szereplését. Mit szólsz hozzá? Hiszen a nyáron sokan leírták, de mégis remekül szerepelünk mind az OB1-ben, mind az EL-ben. Meglepetés ez Neked? - Én semmiképpen sem írtam le őket, mert jelenleg is jó néhány kiváló játékos játszik a Vasasban, bár az igaz, hogy én sem gondoltam volna, hogy ilyen erősek lesznek.


- Látsz-e esélyt arra, hogy megint piros-kék színekben ontsad majd a gólokat? Ha igen, akkor ennek mi a feltétele? - Igen, mert előbb-utóbb mindenképpen szeretnék hazatérni és akkor legszívesebben a Vasasban, játszanék (igazából az egyetlen magyar csapat, ahol szívesen játszanék!), de hogy mikor, azt egyelőre még nem tudom.


- Zárásként azt kívánom neked, hogy nyerjétek meg az olasz bajnokságot, és légy sikeres a válogatottban! Az EL-ben csak annyit kívánhatok neked, hogy a két meccsen szórjad a gólokat, de a továbbjutást most magunknak kívánom! - Ezt teljes mértékben megértem! :)


- Nagyon sok sikert és sérülésmentes időszakot kívánok Neked honlapunk olvasói, és a piros-kék szurkolók nevében is! Illetve ezúton is Áldott Húsvéti Ünnepeket Kívánunk! - Nagyon szépen köszönöm és hasonló jókat kívánok minden Vasas szurkolónak! Találkozunk 30-án a Komiban.


Némó (VDK-BK)

Némó


Hozzászólások (9 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown