First Previous 1 ... 50 51 52 53 54 55 56 ... 100 150 200 201  Next Last


Szurkolói szemmel - REAC –VASAS


2005. szeptember 17.
REAC - Vasas 2005.09.17.

Az idő nem volt kegyes a szurkolókhoz, de ez senkit sem zavart. Nagyon sok piros-kék szimpatizáns gondolta úgy, hogy ezt a meccset nem szabad kihagyni. Ezen a napon labdarúgó csapatunk a REAC-nál vendégeskedett.


REAC - Vasas 2005.09.17.


Már az első percekben magabiztosan és fölénnyel ját-szottunk. Akár a 3. percben is vezethettünk volna, de sajnos Gyánó Szabolcs kihagyta a helyzetet. A szurkolóknak tetszett a mérkőzés és felállva hangosan buzdították az angyalföldi srácokat.


Pár perc múlva már extázisban volt a piros-kék publikum, hiszen Völgyi Dani szögletét, Salamon Miki határozott bólintással a kapuba fejelte. A csapat nagyszerűen játszott és meg kell említenünk, hogy a fiatal Völgyi Dani is nagyszerűen mozgott a pályán. Az első félidő újabb Vasas támadásokkal teltek, de a REAC „húsdaráló” most is működött. Nagyon sok szabálytalanság és durva belépő tarkította a mérkőzést.


A második játékrészben ott folytatták a fiúk, ahol az előzőt, abbahagyták. Nagy piros-kék fölény mind a pályán mind a szurkolói hang szempontjából… Nem is kellett sokat várni az újabb gólra. Gyánó kapott egy hosszú indítás, kicselezte a rákospalotaiak kapusát és az eredményjelző máris 0-2-t jelzett!


Ami a lelátót jellemezte azt csak két szóval lehetne leírni: eufórikus hangulat. Sajnos ez az öröm nem tartott sokáig… Ugyanis az 56. percben Bárányos Zsolt egy felelőtlen ütést mért az ellenfél játékosára, jutalma: irány az öltöző! A szurkolók a bírót vonták kérdőre, de az ítélet jogosnak tűnt.


10 emberrel is a Vasas játszott fölényben. Persze azt is hozzá kell tenni, hogy a védekezésre nagyobb hangsúlyt fektetett a csapat, de azért a támadó játékkal sem hagytunk fel. Szépen lassan csordogált a mérkőzés… A 89. percben még Totyát lerántották a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt Rósa Henrik magabiztosan értékesítette.


Az olykor csodálatos megoldásokkal tarkított mérkőzésen megérdemelt Vasas győzelem született. Joggal ünnepelhetett minden angyalföldi. A szurkolást a játékosok megköszönték és mi sok ilyen jó, és eredményes mérkőzést kívánunk nekik!


Szép volt fiúk!


Hajrá Vasas!


VigyorexREAC - Vasas bajnoki mérkőzés 2005.09.17. - VIGYOREX

Vigyorex


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown